Πως ερωτεύεται το κάθε ζώδιο…

Γράφει η Μαΐρα

Κριός:  Τα συναισθήματα τους είναι αθώα σαν του μικρού παιδιού.  Όμως είναι και σαν πυροτεχνήματα που εκδηλώνονται έντονα αλλά γρήγορα χάνονται.  Εξαιτίας του εγωκεντρισμού τους, δεν δείχνουν να έχουν πραγματικό ενδιαφέρον και γι’ αυτό παρεξηγούνται από τον σύντροφο τους.  Όμως αν θέλουν να μην χάσουν κάποιον από την ζωή τους θα αγωνιστούν με όλες τους τις δυνάμεις για να τον φέρουν πίσω.

Ταύρος: Επιθυμούν την απόλυτη κυριαρχία στην σχέση και για αυτό γίνονται κτητικοί.  Όταν αγαπούν ή όταν θέλουν να κατακτήσουν κάποιον τότε βγαίνει στην επιφάνεια το εκρηκτικό τους ταμπεραμέντο.  Το ξέσπασμα θυμού αποτελεί τον φόβο του, όταν απειλείται συναισθηματικά.

Δίδυμοι: Προσπαθούν να κρύψουν ή να αποφύγουν τα συναισθήματα τους εκλογικεύοντας τα συναισθήματα των άλλων.  Επίσης τα συναισθήματα τους μεταβάλλονται από την μία στιγμή στην άλλη.  Ακόμη και στην κατάθλιψη μπορεί να οδηγηθούν εάν έχουν έντονα συναισθήματα για κάποιον που δεν ανταποκρίνεται.

Καρκίνος:  Όταν νιώθει πως απειλείται μέσα στην σχέση, γίνεται απρόσιτος και κλείνεται στο καβούκι του.  Παρεξηγείται εύκολα και γίνεται μνησίκακος εάν τον υποτιμήσουν.  Προκειμένου να προστατεύσει το ταίρι του, θα παραμελήσει τις δικές του ανάγκες σε βαθμό που ταυτίζεται με τα θέλω και τα συναισθήματα του συντρόφου του.

Λέων:   Η υπερηφάνια και η αυτοπεποίθηση του, τον κάνει να αγαπά με εγωιστικό τρόπο.  Δεν δείχνει την απαραίτητη τρυφερότητα και αφοσίωση στους σύντροφο του εξαιτίας της λογικής προσέγγισης των συναισθημάτων του.  Δεν δίνουν και πολλή σημασία στις λεπτομέρειες της σχέσης.

Παρθένος: Αναζητώντας τον τέλειο σύντροφο και με τον φόβο της αποτυχίας δεν αφήνουν τον εαυτό τους ελεύθερο να αισθανθεί και να εκφραστεί μέσα στην σχέση.  Όταν μάλιστα μπερδευτούν και τα έντονα σεξουαλικά του θέλω τότε προτιμά να αναλύει υπερβολικά, μέσω συζητήσεων, το τι αισθάνεται, παρά να τα κάνει πράξη.

Ζυγός: Έχουν έντονη την ανάγκη για συντροφικότητα.  Είναι ιδιαίτερα ρομαντικοί και τρυφεροί όταν ερωτευτούν.  Τα συναισθήματα τους είναι πάντα έντονα.  Ακόμη και αν αισθανθούν την απομάκρυνση του συντρόφου τους, δεν ζηλεύουν όσες ανασφάλειες και φοβίες να αισθάνονται.

Σκορπιός: Τα συναισθήματα των Σκορπιών, όταν ερωτεύονται είναι ανάμικτα, παραμερίζοντας κάθε λογική σκέψη.  Αγάπη, πάθος, ζήλια, κτητικότητα, μίσος όλα είναι έντονα μέσα του, αλλά ξέρει καλά να τα κρύβει.  Εάν νιώσει ανεπαρκείς μέσα στην σχέση, τότε συμπεριφέρεται υπεροπτικά.  Ο μεγαλύτερος του φόβος είναι ότι θα τον εγκαταλείψει το ταίρι του με αποτέλεσμα να συμπεριφέρται ιδιαίτερα κυνικά, προκειμένου να προφυλάξει τον εαυτό του.

Τοξότης: Τα συναισθήματα του είναι επιφανειακά και ευμετάβλητα.  Λόγω του ενθουσιασμού του, θα δώσει υποσχέσεις που δεν θα μπορέσει να τις τηρήσει.  Προτιμά να μην διεισδύει στο τι θέλει το ταίρι του, μόνο και μόνο για να μην δεσμευτεί.  Γιατί ναι μεν θέλει την σχέση, αλλά όχι την δέσμευση.

Αιγόκερως:  αποκαλύπτει μόνο ότι πρέπει να νιώθει και όχι αυτό που πραγματικά νιώθει.  Δυσκολεύεται να εκφραστεί και βάζει φρένο στις συναισθηματικές του εξάρχεις, εξαιτίας της αυστηρότητας του.  Πιστεύει ότι σημασία έχει η υλική επιτυχία και όχι η συναισθηματική εξέλιξη σε έναν άνθρωπο.

Υδροχόος: Ενώ θέλουν μια σταθερότητα, την ίδια στιγμή νιώθουν ότι καταπιέζονται μέσα σε μια μόνομη σχέση.  Συμπεριφέρονται με ψυχροτητα και με ψυχραιμία ακόμη και όταν τσακώνονται.  Στην ουσία ο συναισθηματικός τους κόσμος έχει δύο αντικρουόμενα χαρακτηριστικά.  Την τρυφερότητα και την ελευθερία.

Ιχθύες: Η διάθεση του, εξαρτάται από τα συναισθήματα και την συμπεριφορά τοου συντόφου του.  Είναι γεμάτοι ευαισθησίες και ένοχές, όταν ερωτεύονται.  Είναι το ζώδιο που απολαμβάνει να ερωτεύεται και να τον ερωτεύονται.

maira.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καριέρα και ζώδια…. Ποιο επάγγελμα σου ταιριάζει (Β΄ μέρος)

Γράφει η Μαΐρα… Ζυγός: Η διπλωματία του, τον κάνει εξαιρετικό δικηγόρο ή διπλωμάτη, σύμβουλο επιχειρήσεων.  Παράλληλα η καλή αισθητική του, τον βοηθάει να γίνει καλός διακοσμητής, γραφίστας, σχεδιαστής ενδυμάτων ή κοσμημάτων. Σκορπιός: Η αγάπη του για το μυστήριο τον κάνει καλό ως επιστήμονα, ντετέκτιβ, ψυχίατρο, ψυχολόγο.  Επίσης του ταιριάζει αστυνομικός[…]

Περισσότερα »

Αστρολογική πρόβλεψη για το Δημοψήφισμα

Από τον αστρολόγο Γ.  Μπαρδόπουλο… Το δημοψήφισμα ως μία μορφή (πιο) άμεσης δημοκρατίας που είναι στο πλαίσιο της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας. Διενεργείται, κυρίως, με πρωτοβουλία των οργάνων της πολιτείας ή και ομάδας πολιτών υπό προϋποθέσεις, προκειμένου το εκλογικό σώμα με την ψήφο του να εγκρίνει ή να απορρίψει ένα ζήτημα μείζονος[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *