Πως καταλαβαίνεις εάν κάποιος σας λέει αλήθεια…

Γράφει η Μαΐρα

Πως μπορεί κάποιος να καταλάβει εάν ο συνομιλητής του, του λέει την αλήθεια;  Οι κινήσεις του χεριού προς το πρόσωπο αποκαλύπτουν αν αυτά που λέει ή ακούει είναι αλήθεια ή ψέμματα.

Το σκέπασμα του στόματος:  Είναι μια πολύ διαδεδομένη χειρονομία όταν το άτομο λέει ψέμματα.  Το χέρι σκεπάζει το στόμα και ο αντίχειρας πιέζει το μάγουλο.. κάποιες φορές αυτή η χειρονομία γίνεται με τα δάκτυλα κλεισμένα σας γροθιά.  Βέβαια υπάρχουν ελάχιστοι που προσπαθούν να καλύψουν αυτή τη χειρονομία με έναν αντίστοιχο κοφτό ξερόβηχα.

Το άγγιγμα της μύτης: Συνήθως γίνεται με μικρές ελαφρές τριβές κάτω από τη μύτη.  Μια επιστημονική εξήγηση είναι ότι το ψέμα δημιουργεί στις λεπτές νευρικές αποπλήξεις της μύτης ένα ανεπαίσθητο τρέμουλο και για αυτό το τρίψιμο της ικανοποιεί το αίσθημα της φαγούρας.

Το τρίψιμο του ματιού: Η φράση, « λες ψέμματα», μέσα από τα δόντια, προκαλεί σφιγμένα δόντια, βεβιασμένο χαμόγελο, συνδυασμένο με το τρίψιμο του ματιού.  Αν προσέξουμε θα δούμε ότι οι ηθοποιοί επί σκηνής την χρησιμοποιούν όταν θέλουν να δώσουν έμφαση του τι γίνεται επί σκηνής, στους θεατές.

Το τρίψιμο του αυτιού: Στην ουσία είναι μια προσπάθεια από την πλευρά του ακροατή να μην ακούει άλλα ψέμματα από τον συνομιλητή του.  Γίνεται είτε με τρίψιμο του πίσω μέρος του αυτιού, είτε με το τράβηγμα του λωβού.

Ξύσιμο του λαιμού: Αυτή η χειρονομία, σημαίνει αμφιβολία ή αβεβαιότητα και αντιπροσωπεύει τη φράση, «Δεν είμαι σίγουρος, ότι συμφωνώ».  Έρχεται σε αντίθεση με τον προφορικό λόγο όταν το άτομο λέει: «μπορώ να καταλάβω, πως αισθάνεσαι», ενώ συγχρόνος, ξύνει το λαιμό του.

πηγή: maira.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πως συμπεριφέρεται το κάθε ζώδιο στο σεξ (μέρος 3ο)

Γράφει η Μαΐρα… Ο άντρας Υδροχόος έχει φαντασία και όταν βρεθείτε μαζί του στο κρεβάτι δεν συγχωρούνται οι αντιρρήσεις και τα πείσματα. Αγαπά τα προκαταρκτικά παιχνίδια, είναι τολμηρός και απαιτεί έντονο και ποικίλο σεξ.  Εφαρμόζει περίεργες στάσεις που σίγουρα τις έχει αντιγράψει από πορνοταινία.  Προσφέρει ικανοποίηση αλλά και απαιτεί. Η[…]

Περισσότερα »

Ανήκεις στα Θετικά ή στα Αρνητικά ζώδια; Και τι σημαίνει αυτό…

Γράφει η Μαΐρα… Αν είσαι Κριός, Δίδυμος, Λέων, Ζυγός ή Υδροχόος, Τοξότης ανήκεις στα θετικά ζώδια. Είσαι εξωστρεφής, αυθόρμητος, ενεργητικός και κυρίαρχος.  Εγκαινιάζεις ή προκαλείς αλλαγές.  Αν έχεις στο ωροσκόπιο σου, έξι τουλάχιστον πλανήτες σε θετικό ζώδιο τότε η ανάγκη σου για έκφραση είναι έντονη, ανεξάρτητα από την θέση του[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *