Πως να δημιουργείς στον σύντροφο σου μία γλυκιά προσμονή;

Γράφει η Μαΐρα

Ποικιλία και έκπληξη.  Δύο λέξεις απλές στο άκουσμα, δυναμικές στην πράξη. 

Όταν ζούμε επαναλαμβανόμενα γεγονότα, π.χ. η συνάντηση μετά τη δουλειά, προυποθέτει, γεύμα, ή η οικειότητα και η καθημερινή φροντίδα, γίνεται ρουτίνα, τότε ναι μεν νιώθουμε ασφαλής, αλλά οι σκέψεις και τα συναισθήματα μας, παραμένουν εκτός από σταθερά και στάσιμα!

Η αρχή μιας σχέσης κρύβει εκατομμύρια εκπλήξεις, κρατώντας μας σε μια διαρκή αγωνία.  Όμως με την πάροδο του χρόνου, γνωρίζοντας όλο και περισσότερο τον σύντροφο μας, μηδενίζεται το στοιχείο της αγωνίας, για το που θα συναντηθούμε, τι μήνυμα να στείλουμε για «καλημέρα» κ.α.

Αν μεταφέρουμε το στοιχείο της έκπληξεις στην μακροχρόνια σχέση μας, τότε θα κρατάμε τον σύντροφο μας σε μια «γλυκιά» προσμονή.  Π.χ. ας στείλουμε μια διαφορετική «καλημέρα», μέσω μηνύματος, ή ας συναντηθούμε διαφορετική ώρα από την συνηθισμένη. Στόχος μας, είναι να δημιουργούμε, απρόσμενες και απρόβλεπτες στιγμές ώστε να εξάπτουμε την φαντασία και να δημιουργούμε το στοιχείο της προσμονής.

πηγή: maira.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πλανητικό Δελτίο για όλα τα ζώδια από τις 24 έως τις 30 Μαΐου

Από τον αστρολόγο Ιωάννη Μπαρδόπουλο… Για την Δευτέρα 26/5, είκοσι λεπτά μετά την αλλαγή της μέρας η σελήνη αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου. Η ισχυρογνωμοσύνη μέχρι τις πρώτες ώρες του μεσημεριού 14:10 δίνει ρέστα έκτοτε από την θετική συσχέτιση σελήνης με τον Ποσειδώνα εξομαλύνονται οι σχέσεις και[…]

Περισσότερα »

Πλανητικό Δελτίο για όλα τα ζώδια… Έως τις 8 Αυγούστου

Από τον Αστρολόγο Ιωάννη Μπαρδόπουλο… Για το Σάββατο 2/8, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Ζυγού, στις 1:46 ο Άρης έχει δυσμενές τετράγωνο με τον Δια, στις 3:44 η Σελήνη έχει δυσμενή αντίθεση με τον Ουρανό, στις 5:57 η Σελήνη έχει δυσμενή τετράγωνο με την Αφροδίτη. Πρωινό[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *