Πως να επιλέξετε την κατάλληλη τράπουλα… ως μέσο μαντικής;

Γράφει η Μαΐρα…

Υπάρχουν πολλών ειδών τράπουλες. Η κάθε μία έχει τη δική της «προσωπικότητα» που θα πρέπει να ταιριάζει με αυτήν του ατόμου, που την επιλέγει, ως μαντική.

Απλώστε μπροστά σας τις τράπουλες και περάστε από πάνω τους, το αριστερό σας χέρι, γνωστό ως «διαισθητικό». Συγκεντρωθείτε στις τράπουλες και όταν νιώσετε, ένα ελαφρύ μούδιασμα, στο χέρι σας, επιλέξτε την τράπουλα, πάνω από την οποία το νιώσατε. Εάν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, τότε γράψτε ξεχωριστά σε χαρτί, τα ονόματα των τραπουλών και ακολουθήστε την παραπάνω διαδικασία.

Ένας άλλος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε ένα εκκρεμές πάνω από τις τράπουλες. Σκεφτείτε τες μία-μία με το όνομα τους και το αφήνετε να σας απαντήσει με «ναι» ή «όχι». Απαραίτητη προυπόθεση είναι να έχετε ορίσει από πριν ποια κίνηση είναι κάθε απάντηση.

πηγή: maira.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το κελί του Τζακ του Αντεροβγάλτη γίνεται πεντάστερη σουίτα

Από την Κατερίνα Παπαγεωργίου… Το κελί του Τζακ του Αντεροβγάλτη που κατακρεουργούσε πόρνες στο Λονδίνο του 1888 πρόκειται να γίνει σουίτα πολυτελείας με πρωτοβουλία ινδού κροίσου! Το ίδιο και τα γραφεία της Σκότλαντ Γυαρντ του 1830! Ο συγκεκριμένος δισεκατομμυριούχος Γιουσούφ Αλί Καντέρ, αγόρασε πρόσφατα το επταόροφο κτισμένο με κόκκινα τούβλα[…]

Περισσότερα »

Ποιες θα είναι οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σας το 2017; (A΄ Μέρος)

Γράφει η Μαΐρα… Προσθέστε το τρέχον έτος + ημερομηνία γεννήσεως + μήνα γεννήσεως=αριθμός αριθμολογικού έτους.  Δηλαδή 2017+14+02 , το αναγάγουμε σε μονοψήφιους αριθμούς, 2017(10=1+0=1)+14(5)+02(2)=1+5+2=8. Επομένως το Επαγγελματικό Έτος είναι «8» για την συγκεκριμένη ημερομηνία. Παρακάτω διαβάστε προσεκτικά τι σας επιφυλάσσει το μέλλον:  Επαγγελματική χρονιά «1»: Αν επιθυμείτε να ανοίξετε τους[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *