Πως θα εξελιχθεί η ερωτική σας ζωή το 2017; (Β΄ μέρος)

Γράφει η Μαΐρα

Προσθέστε το τρέχον έτος + ημερομηνία γεννήσεως + μήνα γεννήσεως=αριθμός αριθμολογικού έτους.  Δηλαδή 2017+14+02 , το αναγάγουμε σε μονοψήφιους αριθμούς, 2017(10=1+0=1)+14(5)+02(2)=1+5+2=8.

Επομένως το Ερωτικό Έτος είναι «8» για την συγκεκριμένη ημερομηνία.

Παρακάτω διαβάστε προσεκτικά τι σας επιφυλάσσει το μέλλον:

Ερωτική χρονιά «4»:  Σας ελκύουν άτομα νε αντι-κομφορμιστική συμπεριφορά και κάποια από αυτά θα παίξουν ρόλο στη ζωή σας, μαζί με πρόσωπα από το παρελθόν που έρχονται δριμύτερα.  Οι Δίδυμοι, Ο λέων και ο Υδροχόος, καθώς και όλοι αυτοί που η ημερομηνία γενήσσης τους λήγει σε 1,4,5 ή 7 θα έχουν μια χρονιά με πολλές συγκινήσεις, ιδίως Φεβρουάριο, Απρίλιο, Ιούλιο και Νοέμβριο. 

Ερωτική χρονιά «5»:  Οι επιτυχίες σας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες και οι δυνατότητες σας για επιλογή πολλές.  Ειδικά αν ανήκετε στον Ταύρο, τους Διδύμους, την Παρθένο ή τον Ζυγό και έχετε γεννηθεί σε ημερομηνίες που λήγουν σε 2,5,6.  Οι πιο ενδιαφέροντες μήνες θα είναι Ιανουάριος, Μάρτιος, Ιούνιος, Οκτώβριος και Δεκέμβριος.

Ερωτική χρονιά «6»:  Δίνοντας έμφαση στις σχέσεις. Το «6» μεγενθύνει και τα καλά και τα κακά. Με αποτέλεσμα να οδηγεί σε αρραβώνες και γάμους, είτε σε χωρισμούς.  Περισσότερο ευνοημένοι οι Ταύροι, Καρκίνοι, Ζυγοί και οι γεννημένοι σε ημ/νίες που λήγουν σε 2,3,6.  Φεβρουάριος, Μάιος, Σεπτέμβριος και Νοέμβριος είναι οι καλύτεροι μήνες για τη σχέση.

πηγή: maira.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Φλερτ και ο Έρωτας στο… διαδίκτυο

Γράφει η Μαΐρα… Το Φλερτ μέσω διαδικτύου είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας.  Κατά πόσο όμως μπορεί να εξελιχθεί σε έρωτα μεταξύ δύο ανθρώπων; Το πρώτο που πρέπει να προσέξετε είναι η φωτογραφία σας στο προφίλ.  Θα πρέπει να αποφύγετε φωτογραφίες αγκαλιά με σκυλάκι ή φωτογραφίες που εστιάζουν σε[…]

Περισσότερα »

Zώδια: Πλανητικό δελτίο από 14 έως 20 Νοεμβρίου

Από τον αστρολογο Γιάννη Μπαρδόπουλo Για το Σάββατο 14/11, η Σελήνη είναι στο ζώδιο του Τοξότη, στις 2:22 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό, στις 5:18 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Δια. Συμπέρασμα: οι πρώτες ώρες του Σαββάτου, νυχτερινές, είναι αυτές που έχουν όλη την φόρτιση, που ναι μεν[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *