Πως θα εξελιχθεί η ερωτική σας ζωή το 2018;

Γράφει η Μαΐρα

Προσθέστε το τρέχον έτος + ημερομηνία γεννήσεως + μήνα γεννήσεως=αριθμός αριθμολογικού έτους. Δηλαδή 2018+14+02, το αναγάγουμε σε μονοψήφιους αριθμούς, 2018(11=1+1=2)+14(5)+02(2)=2+5+2=9. Επομένως το Ερωτικό Έτος είναι «9» για την συγκεκριμένη ημερομηνία….

Παρακάτω διαβάστε προσεκτικά τι σας επιφυλάσσει το μέλλον:

Ερωτική χρονιά «1»:Νέους φίλους, αλλά κυρίως έρωτες προαναγγέλει αυτή η χρονιά. Αν έχετε σταθερή σχέση, πολλά ξεκαθαρίσματα, θα γίνουν φέτος. Ιανουάριος, Μάιος, Ιούλιος και Σεπτέμβριος θα είναι οι πιο σημαντικοί μήνες στις σχέσεις σας. Απροσδόκητοι έρωτες και πολλές εμπειρίες.

Ερωτική χρονιά «2»:Θα αναπτύξετε στενότερες σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω σας, όπως και να νομιμοποιήσετε τη σχέση σας ή να θελήσετε απόγονο. Ιδιαίτερα αρμονικά θα είναι τα πράγματα για Ταύρους, Καρκίνους, Ζυγούς ή τους γεννημένους 2,6,7,15,20,24,25 και 29. Καλύτεροι μήνες είναι Απρίλιος, Ιούνιος, Σεπτέμβριος.

Ερωτική χρονιά «3»:Παρά τη συναισθηματική αστάθεια, όλες οι σχέσεις σας, θα είναι αρμονικές και η γοητεία σας θα είναι αυξημένη ιδιαίτερα τον Μάρτιο, Μάιο, Αύγουστο και Δεκέμβριο. Πιθανόν να γοητεύσετε κάποιον νεότερο σας και κυρίως εάν είστε Τοξότης ή Ιχθύς. Για όλους πάνττως ο έρωτας θα έχει «απογειωτικό» χαρακτήρα

Ερωτική χρονιά «4»: Σας ελκύουν άτομα νε αντι-κομφορμιστική συμπεριφορά και κάποια από αυτά θα παίξουν ρόλο στη ζωή σας, μαζί με πρόσωπα από το παρελθόν που έρχονται δριμύτερα. Οι Δίδυμοι, Ο λέων και ο Υδροχόος, καθώς και όλοι αυτοί που η ημερομηνία γενήσσης τους λήγει σε 1,4,5 ή 7 θα έχουν μια χρονιά με πολλές συγκινήσεις, ιδίως Φεβρουάριο, Απρίλιο, Ιούλιο και Νοέμβριο.

Ερωτική χρονιά «5»: Οι επιτυχίες σας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες και οι δυνατότητες σας για επιλογή πολλές. Ειδικά αν ανήκετε στον Ταύρο, τους Διδύμους, την Παρθένο ή τον Ζυγό και έχετε γεννηθεί σε ημερομηνίες που λήγουν σε 2,5,6. Οι πιο ενδιαφέροντες μήνες θα είναι Ιανουάριος, Μάρτιος, Ιούνιος, Οκτώβριος και Δεκέμβριος.

Ερωτική χρονιά «6»: Δίνοντας έμφαση στις σχέσεις. Το «6» μεγενθύνει και τα καλά και τα κακά. Με αποτέλεσμα να οδηγεί σε αρραβώνες και γάμους, είτε σε χωρισμούς. Περισσότερο ευνοημένοι οι Ταύροι, Καρκίνοι, Ζυγοί και οι γεννημένοι σε ημ/νίες που λήγουν σε 2,3,6. Φεβρουάριος, Μάιος, Σεπτέμβριος και Νοέμβριος είναι οι καλύτεροι μήνες για τη σχέση.

Ερωτική χρονιά «7»: Έχετε ανάγκη να μείνετε για αρκετό διάστημα μόνοι. Οι σχέσεις που θα δημιουργήσετε πιθανότερα με άτομα του Καρκίνου και των Ιχθύων ή οι γεννημένοι σε ημερομηνίες ποου λήγουν σε 2,4,7, δεν θα διαρκέσουν πολύ αλλά θα καταλάβετε μέσα από αυτές, τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Καλύτερη μήνες για ρομαντικές συναντήσεις είναι Ιανουάριος, Απρίλιος, Αύγουστος και Οκτώβριος.

Ερωτική χρονιά «8»: Πολλές οι εξελίξεις σε μόνιμες σχέσεις, γάμοι, γεννητούρια αλλά και χωρισμοί και αναβιώσεις παλιών αισθημάτων. Γνωριμίες από το παρελθόν επιστρέφουν στη ζωή σας, ενώ άτομα με επιρροή, πλούτο ή εμπειρία παίζουν σημαντικό ρόλο. Καλά τα αισθηματικά αν είστε με Αιγόκερω, Ζυγό ή πρόσωπο γεννημενο σε ημερομηνία που λήγει σε 3,6,8. Ευνοικοί μήνες είναι Μάρτιος, Ιούλιος, Σεπτέμβριος και Δεκέμβριος.

Ερωτική χρονιά «9»: Η γοητεία σας, είναι πολύ ανεβασμένη φέτος. Πιθανόν να συνδεθείτε με άτομα άλλης εθνικότητας, αφού ο αριθμός «9» έχει την έννοια του ανοίγματος χωρίς προκαταλήψεις. Κριοί, Λέοντες και Σκορπιοί, καθώς και άτομα με ημερομηνία γεννήσεως που λήγει σε 1,3, και 9 θα σας βοηθήσουν σε διάφορα ζητήματα. Οι καλύτεροι μήνες στον έρωτα είναι Φεβρουάριος, Ιούνιος, Αύγουστος και Νοέμβριος.

maira.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Summer tips… Τα 8 μυστικά του καλοκαιριού (2)

Κατά τη διάρκεια του ακτοπλοϊκου ταξιδιού, οι αποσκευές μπορούν να παραμένουν μέσα στα οχήματα. Σε κάθε περίπτωση όμως, και επειδή απαγορεύεται η πρόσβαση στο garage του πλοίου κατά τη διάρκεια του πλου, οι επιβάτες θα πρέπει να φέρουν μαζί τους τα προσωπικά είδη που θα χρειαστούν. Συνηθισμένο είναι το φαινόμενο[…]

Περισσότερα »

Οι ζωδιακοί κύκλοι δείχνουν πως θα εξελιχθεί η ζωή μας σε κάθε τομέα

Γράφει η Μαΐρα… Πρώτος Οίκος: δείχνει τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεται το άτομο και τι συνθήκες επικρατούν στο οικογενειακό του περιβάλλον. Δεύτερος Οίκος: Συνδέεται με το χρήμα και την ύλη.  Δείχνει αν θα βγάζει εύκολα χρήματα ή αν θα χρειαστεί να δουλέψει σκληρά για να τα αποκτήσει. Τρίτος Οίκος:[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *