Πριν τα Χριστούγεννα οι πληρωμές στις Συντάξεις

Πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων θα πληρωθούν οι συντάξεις Ιανουαρίου 2020, σύμφωνα με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ).

Η πληρωμή των συντάξεων θα γίνει ως εξής:

Οι συντάξεις των μη μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ), στις 18 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη, αντί της 24ης Δεκεμβρίου 2019.

Οι συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, Δημόσιο, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τράπεζες, ΔΕΗ, ΟΤΕ, στις 20 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Παρασκευή, αντί της 30ής Δεκεμβρίου 2019.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έρχονται POS σε περίπτερα, θέατρα και ταξί

Σε επέκταση της υποχρέωσης εγκατάστασης POS σε δεκάδες επαγγέλματα προχωρεί το υπουργείο Οικονομικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σχετική απόφαση θα εκδοθεί σύντομα και οι επιχειρήσεις που θα ενταχθούν πρέπει σε διάστημα τριών μηνών να εγκαταστήσουν αυτόματα μηχανήματα (POS) για συναλλαγές με κάρτες. Στις συζητήσεις που διενεργούνται στο υπουργείο Οικονομικών αρκετοί[…]

Περισσότερα »

Γαλλία: Το δημόσιο χρέος υπερέβη τα 2 τρισ. ευρώ

Προάγγελος των σκληρών αντιλαϊκών μέτρων, που αναμένεται να ληφθούν σε βάρος του γαλλικού λαού, αποτελούν τα στοιχεία που ανακοίνωσε την Τρίτητο γαλλικό Εθνικό Ινστιτούτο Στατιστικής (Insee). Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το δημόσιο χρέος της Γαλλίας ανήλθε στα 2.023,7 δισεκατομμύρια ευρώ στο τέλος του δεύτερου τριμήνου του 2014, υπερβαίνοντας για πρώτη[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *