Προς παράταση πληρωμής των τελών κυκλοφορίας (;)

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο παράτασης της προθεσμίας για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του έτους 2019 που λήγει σήμερα.

Πηγές του υπουργείου Οικονομικών δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο αυτό στην περίπτωση που καταστεί αναγκαίο, αφού συνεκτιμηθούν τα στοιχεία για τις πληρωμές των τελών κατά τη σημερινή τελευταία μέρα του έτους. Σημειώνεται ότι η παράταση θα αφορά και την προθεσμία για την κατάθεση πινακίδων.

Σήμερα, επίσης, λήγει η προθεσμία για την καταβολή της τρίτης δόσης του φόρου εισοδήματος, καθώς και η προθεσμία για την πληρωμή της τέταρτης δόσης του ΕΝΦΙΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τρεις κινήσεις για μικρότερα πλεονάσματα

“Γέφυρες” μεταφοράς των υπερβάσεων στα πρωτογενή πλεονάσματα από χρονιά σε χρονιά στήνει η κυβέρνηση. Σε πλήρη εξέλιξη η τεχνική προεργασία και για την αλλαγή χρήσης κερδών από ANFA’s και SMP’s. Τα χρονοδιαγράμματα. Η διαπραγμάτευση για χαμηλότερα πρωτογενή πλεονάσματα δεν θα προκαλούσε αίσθηση εάν προσέκρουε σε πολιτικές αγκυλώσεις συγκεκριμένων μελών του[…]

Περισσότερα »

ΣΕΛΠΕ: Η αιτιολογημένη απόλυση δεν μπορεί να συνυπάρξει με την αποζημίωση απόλυσης

Στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το οποίο προβλέπει στο άρθρο 48 ότι οι απολύσεις απαιτείται να είναι πλέον «αιτιολογημένες», αντιδρά ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικών Πωλήσεων Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ). “Με την επικρατούσα σήμερα κατάσταση στην αγορά εργασίας, της χαμηλής απασχόλησης, αυξημένης ανεργίας και χαμηλά αμειβόμενης εργασίας, θεωρούμε[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *