Προς παράταση πληρωμής των τελών κυκλοφορίας (;)

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο παράτασης της προθεσμίας για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του έτους 2019 που λήγει σήμερα.

Πηγές του υπουργείου Οικονομικών δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο αυτό στην περίπτωση που καταστεί αναγκαίο, αφού συνεκτιμηθούν τα στοιχεία για τις πληρωμές των τελών κατά τη σημερινή τελευταία μέρα του έτους. Σημειώνεται ότι η παράταση θα αφορά και την προθεσμία για την κατάθεση πινακίδων.

Σήμερα, επίσης, λήγει η προθεσμία για την καταβολή της τρίτης δόσης του φόρου εισοδήματος, καθώς και η προθεσμία για την πληρωμή της τέταρτης δόσης του ΕΝΦΙΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύσκεψη ομάδας διαπραγμάτευσης υπό τον Τσίπρα

Στον υπουργείο Οικονομικών μετέβη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για τη συνεδρίαση της ομάδας διαπραγμάτευσης, που βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ οι διαβουλεύσεις με τους εταίρους-πιστωτές κορυφώνονται με την Αθήνα να επιδιώκει επίτευξη συμφωνίας μέχρι το τέλος της εβδομάδας, παρά τις σοβαρές διαφωνίες που παραμένουν, όπως τονίζουν σε κάθε ευκαιρία κοινοτικοί αξιωματούχοι.[…]

Περισσότερα »

Συνεδριάζει η ΕΚΤ για τον ELA τη Δευτέρα

Η Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) θα συνεδριάσει με τηλεδιάσκεψη την Δευτέρα και θα εξετάσει το ελληνικό αίτημα για αύξηση του ELA σύμφωνα με στέλεχος της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ). Φήμες που κυκλοφόρησαν νωρίτερα ήθελαν την ΕΚΤ είτε να μην συνεδριάζει είτε να μην εξετάζει το ελληνικό αίτημα την Δευτέρα. Η Τράπεζα της Ελλάδος  (ΤτΕ) υπέβαλλε αίτημα[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *