Δωρεά από Τούρκο επιχειρηματία σε άπορους Πειραιώτες

Η αλληλεγγύη δε γνωρίζει σύνορα. Τούρκος επιχειρηματίας, δώρισε στον ΟΠΑΝ 350 πακέτα με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα διανεμηθούν σήμερα μέσω της ΚΟΔΕΠ και της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιά, σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Ο Αγιαβέφε Γιάσαμ που διατηρεί φιλικούς δεσμούς με τον πρόεδρο του ΟΠΑΝ, Ιωσήφ Βουράκη και αρχίζει να δραστηροποιείται επιχειρηματικά και στη χώρα μας, έως το τέλος της εβδομάδας θα παραδώσει επίσης, ιατρικό υλικό καθώς και τεστ διάγνωσης του κορονοϊού.

Πριν από λίγες ημέρες απέστειλε στον κ. Βουράκη το εξής μήνυμα:  «Ο κόσμος έχει πολλά προβλήματα. Η χώρα μας βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο. Οι φίλοι και οι γείτονές μας βρίσκονται σε κίνδυνο. Από νωρίς διδάχτηκα να μην σκέφτομαι ποτέ τι μπορεί να κάνει η χώρα μου για μένα, αλλά τι μπορώ να κάνω για τη χώρα μου.
Μου έμαθε ότι κάθε φορά που μπορώ να βοηθήσω τη χώρα μου. Παρόλο που δεν έχω ξεκινήσει τη ζωή μου στην Ελλάδα, αισθάνομαι τελικά ότι βρήκα το πραγματικό μου σπίτι. Ο τόπος στον οποίο ανήκω και τελικά μπορεί να αποκαλείται το σπίτι μου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποφάσισα να δωρίσω και να βοηθήσω όσο μπορώ σε όλους τους ανθρώπους της χώρας μας. Για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας σε μια δίκαιη πιθανή μάχη εναντίον αυτού του νέου κακού. Ας ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας για να πολεμήσουμε αυτόν τον εχθρό.
Yasam AYAVEFE».

Αμέσως μετά ο πρόεδρος του ΟΠΑΝ ξεκίνησε τις απαραίτητες ενέργειες για την αποδοχή της δωρεάς, το συντονισμό για την παραλαβή της και την παράδοσή της σε όσους έχουν ανάγκη με τη συνέργεια της ΚΟΔΕΠ και της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χαρίτσης: «Ευθεία απειλή» για τις τοπικές κοινωνίες οι εξαγγελίες Μητσοτάκη

Στις προγραμματικές εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη από τη ΔΕΘ, για την τοπική αυτοδιοίκηση, στάθηκε ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, καυτηριάζοντας την πολιτική που υιοθετεί η η Νέα Δημοκρατία στο συγκεκριμένο ζήτημα. Όπως τόνισε ο κ. Χαρίτσης, οι εξαγγελίες του κ. Μητσοτάκη για είσπραξη του ΕΝΦΙΑ από τους δήμους και περιστολή[…]

Περισσότερα »

ΚΕΔΕ: Αίτημα Παράτασης των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης ζητά τη συνδρομή του υπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Αριστείδη Μπαλτά προκειμένου να δοθεί παράταση λειτουργίας του προγράμματος των ΚΔΒΜ  μέχρι την ένταξή του στο νέο ΕΣΠΑ 2014-2020. Το πρόγραμμα των ΚΔΒΜ υλοποιείται στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013 και ειδικότερα μέσω του ΕΠ «Εκπαίδευση[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *