Προσφορές τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στην ΚΟΔΕΠ

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης προσέφερε η δράση «Όλοι Μαζί Μπορούμε», καθώς και η εταιρεία «FrieslandCampina Hellas» στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, συμβάλλοντας για την υποστήριξη των ευπαθών ομάδων της πόλης μας, που πλήττονται από την πανδημία  του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, η δράση «Όλοι Μαζί Μπορούμε», προσέφερε περισσότερα από 7.000 τεμάχια ξηράς τροφής (λάδι, μέλι, ρύζι, μακαρόνια, βρεφικές τροφές, όσπρια, πελτέ τομάτας, κ.α.) και είδη ατομικής υγιεινής (βρεφικές πάνες, καθαριστικά, σαμπουάν, σαπούνια, κ.α.)

Από την πλευρά της η εταιρεία «FrieslandCampina Hellas» παρείχε στην ΚΟ.Δ.Ε.Π. 2.800 τεμάχια με γαλακτοκομικά είδη.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, ευχαρίστησε τη δράση «Όλοι Μαζί Μπορούμε», καθώς και την εταιρεία «FrieslandCampina Hellas» για τη συνδρομή τους στο κοινωνικό έργο του Δήμου Πειραιά.

«Είναι σημαντικό για εμάς  να ενισχύονται ακόμη περισσότερο οι διευρυμένες κοινωνικές μας υπηρεσίες, καθώς όλο και περισσότεροι ωφελούμενοι της ΚΟ.Δ.Ε.Π. θα προμηθευτούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνουμε όλοι, τέτοιου είδους προσφορές αποτελούν  παράδειγμα προς μίμηση. Ως Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε  να υλοποιούμε ενέργειες κοινωνικής αλληλεγγύης, επ΄ ωφελεία των ευπαθών ομάδων της πόλης μας, προκειμένου να είναι η καθημερινότητά τους εν μέσω της πρωτόγνωρης αυτής κατάστασης,  όσο το δυνατόν καλύτερη», τόνισε ο κ. Μώραλης.

Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά Γιάννης Βοϊδονικόλας, σε δήλωσή του, τόνισε πως η  προσφορά της δράσης «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και της εταιρείας «FrieslandCampina Hellas», θα συμβάλλει με ουσιαστικό τρόπο στη στήριξη των αδύναμων συμπολιτών μας που η υγειονομική κρίση έχει επηρεάσει την καθημερινότητά τους.

Στη συνέχεια, ο κ. Βοϊδονικόλας σημείωσε πως η ΚΟ.Δ.Ε.Π. έχει ήδη ξεκινήσει τη διανομή των τροφίμων και των ειδών πρώτης ανάγκης στους ωφελούμενους πολίτες. «Ευχαριστούμε θερμά γι΄ αυτές τις δύο μεγάλες προσφορές», τόνισε ο κ. Βοϊδονικόλας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τελετή λήξη του Κολυμβητικού Προγράμματος του 28ου Δημοτικού σχολείου Πειραιά

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, παραβρέθηκε σήμερα στην τελετή λήξης του Κολυμβητικού Προγράμματος του 28ου Δημοτικού σχολείου Πειραιά, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο «Α. Γαρύφαλλος», όπου βράβευσε μαθητές της Γ΄ και Δ΄ τάξης, για τη συμμετοχή τους. Το πρόγραμμα κολύμβησης ήταν μια πρωτοβουλία του 28ου Δημοτικού σχολείου, σε συνεργασία με τον Οργανισμό[…]

Περισσότερα »

Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά

Συνεδριάζει την Τετάρτη 29-6 στις 16 :00 στο Δημαρχείο Πειραιά το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά με τα εξής Θέματα Ημερήσιας Διάταξης ΘΕΜΑ 1ο: «Μερική αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου, οικονομικού έτους 2016». ΘΕΜΑ 2ο: «Τροποποίηση της με αριθ. 1/2016 απόφασης Δημ. Συμβουλίου, που αφορά στον καθορισμό των τελών χρήσης κοινοχρήστων χώρων έτους 2016, σύμφωνα με το[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *