Πρόστιμα 486.600 ευρώ και οκτώ συλλήψεις, για παραβιάσεις των μέτρων περιορισμού του κορονοϊού

Σε οκτώ συλλήψεις προχώρησε χθες η ΕΛΑΣ, για παραβιάσεις στη λειτουργία των επιχειρήσεων και για τη διοργάνωση ιδιωτικών συναθροίσεων σε οικίες.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, από τους συνολικά 75.537 ελέγχους των αρμόδιων υπηρεσιών, που διενεργήθηκαν την Τετάρτη, καταγράφηκαν 1.594 περιπτώσεις παραβίασης των μέτρων κατά της διάδοσης του κορονοϊού και επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 486.600 ευρώ.

Τέλος, σε δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος επιβλήθηκε δεκαπενθήμερη αναστολή λειτουργίας και πρόστιμο 3.000 ευρώ στο καθένα για παραμονή πελατών στο εσωτερικό τους.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Οι αγρότες θα κατέβουν στην Αθήνα με όποιο μέσο έχουν”

Tου Σταύρου Μαλιχούδη… Αμετακίνητοι στη θέση που έχουν εκφράσει, εμφανίζονται οι αγρότες που μετέχουν στο μπλόκο του Κεφαλόβρυσου, δηλώνοντας αποφασισμένοι ακόμη και να κατέβουν με τα τρακτέρ τους στην Αθήνα την Παρασκευή, εάν η κυβέρνηση δεν αποσύρει το προσχέδιο για το ασφαλιστικό, φορολογικό και το κόστος παραγωγής. Το μπλόκο, στο[…]

Περισσότερα »

16 αλήθειες για την αδειοδότηση των ιδιωτικών καναλιών…

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ βάζει τέλος σε 27 χρόνια ανομίας, σημειώνουν κυβερνητικές πηγές σε ενημέρωση για την αδειοδότηση των καναλιών. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές: ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν έκαναν ποτέ διαγωνισμό για τα κανάλια, αλλά έδωσαν 15 παρατάσεις «προσωρινά νόμιμης λειτουργίας». Το 1989 καταργήθηκε με νόμο το κρατικό μονοπώλιο τηλεόρασης. Ο πρώτος νόμος που[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *