Πρότυπο κέντρο αιμοκάθαρσης στο κτίριο Τσίλλερ

Επιμέλεια Κ. Πετούση

Για το πρότυπο κέντρο αιμοκάθαρσης του ομίλου ΙΩΝΙΟ-group, που στεγάζεται στο κέντρο του Πειραιά στο κτίριο Τσίλλερ -ένα μουσείο νεοκλασικής αρχιτεκτονικής- του οποίου τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα, μίλησε στο Κανάλι 1 και την εκπομπή «Μένουμε Πειραιά» των Ν. Παρασκευά & Κ. Πετούση, η διευθύντρια του κέντρου Μαρία Μυλωνοπούλου.

Όπως τόνισε, προτεραιότητα αποτελεί η ποιότητα ζωής των ασθενών και η παροχή των υπηρεσιών υγείας σε έναν χώρο που διαθέτει τις απαραίτητες και σύγχρονες δομές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τζόκερ: 2 υπερτυχεροί θα πάρουν από 9,2 εκ. ο καθένας

Δύο υπερτυχερούς, σε Πέλλα και Κόρινθο, κερδίζουν από 9.199.462,00 ευρώ, ανέδειξε η αποψινή κλήρωση του Τζόκερ, σπάζοντας ένα σερί 15 τζακπότ που έσπασε κάθε ρεκόρ. Οι αριθμοί που κληρώθηκαν ήταν 9, 14, 20, 24, 30 και αριθμός τζόκερ το 16.

Περισσότερα »

Παιδικό επισκεπτήριο από σήμερα στις φυλακές Πάτρας

Το «Παιδικό Επισκεπτήριο» της φυλακής Πατρών εγκαινίασαν σήμερα, Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016, η Αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Σία Αναγνωστοπούλου και ο Γενικός Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Ευτύχης Φυτράκης. Το «παιδικό επισκεπτήριο» της φυλακής Πατρών είναι ο δεύτερος χώρος αυτού του τύπου που[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *