ΠΣΑΠ κατά ΕΠΟ: Υπονομεύουν την απονομή αθλητικής δικαιοσύνης

Ο ΠΣΑΠ εξέδωσε νέα ανακοίνωση κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, υποστηρίζοντας πως σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών, υπονομεύουν πλέον απροκάλυπτα την απονομή της αθλητικής δικαιοσύνης.

Συγκεκριμένα, ο ΠΣΑΠ υποστηρίζει ότι ο κ. Ανδρόνικος «…απέχει πεισματικά από την εκτέλεση των καθηκόντων του, αρνούμενος να προσδιορίσει δικάσιμο για τις ήδη δεκάδες εκκρεμείς προσφυγές ενώπιον της ως άνω Επιτροπής».

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ:

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, σε συμπαιγνία με τον πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών κ. Ανδρόνικο, υπονομεύουν πλέον απροκάλυπτα την απονομή της αθλητικής δικαιοσύνης.

Η μεν πρώτη με την από 09.04.2020 κατακριτέα και ήδη καταγγελθείσα από τον Σύνδεσμό μας απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της, συνεχίζει να παραβιάζει κατάφωρα το δικαίωμα των μελών μας για παροχή έννομης προστασίας και να καταστρατηγεί τη διαδικασία διεκδίκησης των οφειλομένων αποδοχών τους από τις εργοδότριες ΠΑΕ.

Ο δε πρόεδρος της ΠΕΕΟΔ απέχει πεισματικά από την εκτέλεση των καθηκόντων του, παρά τις έντονες πιέσεις και εκκλήσεις των αντιπροσώπων μας, αρνούμενος να προσδιορίσει δικάσιμο για τις ήδη δεκάδες εκκρεμείς προσφυγές ενώπιον της ως άνω Επιτροπής. Αρνείται δε, δίχως καμία νόμιμη δικαιολογία, να επιτελέσει το έργο που του έχει ανατεθεί, είτε με τηλεσυζήτηση, είτε με φυσική συγκρότηση των μελών της ΠΕΕΟΔ, δεδομένου ότι η Ομοσπονδία έχει ήδη από την 18.05.2020 επανέλθει σε πλήρη λειτουργία, ομοίως δε έχουν ήδη συνεδριάσει τα υπόλοιπα δικαιοδοτικά όργανά της.

Ενόψει των ανωτέρω καλούμε τον πρόεδρο της ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ να προσδιορίσει άμεσα και δη μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας δικάσιμο, άλλως να παραιτηθεί. Τέλος, καλούμε την ΕΠΟ να προβεί αρχικώς σε άμεσο διορισμό αναπληρωτή προέδρου και στην περίπτωση παραιτήσεως του νυν προέδρου, σε άμεση αντικατάστασή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ηττα από τη Σερβία στο διεθνές τουρνουά του Μπορ

Με ήττα, παρα την πολύ καλή της εμφάνισή, ξεκίνησε η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών της Ελλάδας απέναντι στην παγκόσμια πρωταθλήτρια και πρωταθλήτρια Ευρώπης Σερβία, τις υποχρεώσεις της στο διεθνές τουρνουά του Μπορ. Η Εθνική μας ηττήθηκε με 9-7 παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό πόλο, αλλά ένα νεκρό διάστημα στο δεύτερο[…]

Περισσότερα »

Νέα και ειδήσεις από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό

Με το δεξί ξεκίνησε τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τη νέα σεζόν ο Ολυμπιακός ο οποίος επικράτησε με 3-1 σετ του Φοίνικα Σύρου στο «Δ. Τόφαλος» στην Πάτρα, στο πλαίσιο του προκριματικού ομίλου του League Cup«Νίκος Σαμαράς». Οι «ερυθρόλευκοι» παρότι έχασαν το πρώτο σετ, πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση για[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *