«Πυρά» ΚΚΕ κατά Αλ. Τσίπρα

Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει το ΚΚΕ, με αφορμή τις δηλώσεις του κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Πορτογαλίας.

Σύμφωνα με το ΚΚΕ, «όταν ο κ. Τσίπρας προβάλλει ως θετικό παράδειγμα την Πορτογαλία, όπου τα αντιλαϊκά μέτρα και η εποπτεία παραμένουν και μετά την τυπική έξοδο από τα μνημόνια, ενώ η αύξηση του μέσου μισθού δεν έφτασε ούτε το 1 ευρώ ανά ημέρα, τότε ο καθένας αντιλαμβάνεται πως βλέπει την επόμενη μέρα και για την Ελλάδα».

Επιπλέον, στο σχόλιο για τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Μαρτσέλο Ρεμπέλο Ντε Σόουζα, το ΚΚΕ καταλήγει πως «δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι αντίστοιχες δηλώσεις για το θετικό παράδειγμα της Πορτογαλίας, έγιναν πριν λίγο καιρό και από τον ΣΕΒ κι όχι φυσικά γιατί τους έπιασε ο πόνος για τους εργαζόμενους, τόσο της Πορτογαλίας, όσο και της Ελλάδας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΥΠΕΣ: Σε αναζήτηση μόνιμης λύσης για τους συμβασιούχους των παιδικών σταθμών

Ψηφίστηκε από το τρίτο Θερινό Τμήμα η τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών για την κάλυψη της μισθοδοσίας και των ασφαλιστικών εισφορών των εργαζόμενων του τρέχοντος και του ερχόμενου έτους, που απασχολούνται στο πρόγραμμα των βρεφονηπιακών σταθμών, με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου στους ΟΤΑ. Δίνεται έτσι προσωρινή λύση σε ένα ζήτημα που[…]

Περισσότερα »

ΕΛΚ: Ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να σεβαστεί τις δεσμεύσεις

«Στόχος μου είναι να διασφαλίσω την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, από τις Βρυξέλλες, όπου εκπροσώπησε τη ΝΔ στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Οι ηγέτες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος δήλωσαν ότι η Ευρώπη είναι έτοιμη να βοηθήσει τον λαό της Ελλάδας, επισημαίνοντας[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *