«Πυρά» ΚΚΕ κατά Αλ. Τσίπρα

Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει το ΚΚΕ, με αφορμή τις δηλώσεις του κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Πορτογαλίας.

Σύμφωνα με το ΚΚΕ, «όταν ο κ. Τσίπρας προβάλλει ως θετικό παράδειγμα την Πορτογαλία, όπου τα αντιλαϊκά μέτρα και η εποπτεία παραμένουν και μετά την τυπική έξοδο από τα μνημόνια, ενώ η αύξηση του μέσου μισθού δεν έφτασε ούτε το 1 ευρώ ανά ημέρα, τότε ο καθένας αντιλαμβάνεται πως βλέπει την επόμενη μέρα και για την Ελλάδα».

Επιπλέον, στο σχόλιο για τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Μαρτσέλο Ρεμπέλο Ντε Σόουζα, το ΚΚΕ καταλήγει πως «δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι αντίστοιχες δηλώσεις για το θετικό παράδειγμα της Πορτογαλίας, έγιναν πριν λίγο καιρό και από τον ΣΕΒ κι όχι φυσικά γιατί τους έπιασε ο πόνος για τους εργαζόμενους, τόσο της Πορτογαλίας, όσο και της Ελλάδας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διπλωματική ή και δικαστική η διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών

Το διπλωματικό κατ΄αρχήν δρόμο για τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών μέσω των διαπραγματεύσεων με τη γερμανική κυβέρνηση, αλλά και τον δικαστικό σε περίπτωση που η Γερμανία επιμείνει στη σημερινή αρνητική της στάση, προτείνεται στην έκθεση της Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών, οι εργασίες της οποίας ολοκληρώθηκαν[…]

Περισσότερα »

Π. Καμμένος: Nα δημιουργήσουμε κοινούς κανόνες εμπλοκής μεταξύ Ε.Δ και Σωμάτων Ασφαλείας

Τη δημιουργία κοινών κανόνων εμπλοκής στις ένοπλες δυνάμεις και στα σώματα ασφαλείας, για την αντιμετώπιση τρομοκρατικών απειλών, πρότεινε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος. Σε ομιλία του, στο 6ο ετήσιο συνέδριο EXPOSEC-DEFENSEWORLD με θέμα «Άμυνα και Ασφάλεια σε έναν ψηφιακό κόσμο», που διοργανώνει το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και τελεί υπό την[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *