«Πυρά» ΚΚΕ κατά Αλ. Τσίπρα

Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει το ΚΚΕ, με αφορμή τις δηλώσεις του κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Πορτογαλίας.

Σύμφωνα με το ΚΚΕ, «όταν ο κ. Τσίπρας προβάλλει ως θετικό παράδειγμα την Πορτογαλία, όπου τα αντιλαϊκά μέτρα και η εποπτεία παραμένουν και μετά την τυπική έξοδο από τα μνημόνια, ενώ η αύξηση του μέσου μισθού δεν έφτασε ούτε το 1 ευρώ ανά ημέρα, τότε ο καθένας αντιλαμβάνεται πως βλέπει την επόμενη μέρα και για την Ελλάδα».

Επιπλέον, στο σχόλιο για τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Μαρτσέλο Ρεμπέλο Ντε Σόουζα, το ΚΚΕ καταλήγει πως «δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι αντίστοιχες δηλώσεις για το θετικό παράδειγμα της Πορτογαλίας, έγιναν πριν λίγο καιρό και από τον ΣΕΒ κι όχι φυσικά γιατί τους έπιασε ο πόνος για τους εργαζόμενους, τόσο της Πορτογαλίας, όσο και της Ελλάδας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η ακτινογραφία της νέας κυβέρνησης

Ο ανασχηματισμός αυτός, αν και δεν άγγιξε δύο βασικά υπουργεία, το Οικονομικών και το Εργασίας, έκρυβε εκπλήξεις. Μερικές αναμενόμενες, αλλά παρόλα αυτά εντυπωσιακές, και μερικές απροσδόκητες. Ουσιαστικά η πιο ενδιαφέρουσα είδηση του ανασχηματισμού ήταν η απόφαση του Αλέξη Τσίπρανα αναθέσει το υπουργείο Εσωτερικών (από όπου αποχωρεί ο Πάνος Σκουρλέτης για[…]

Περισσότερα »

Απειλή νέου «Κιλελέρ» για την κυβέρνηση

Η φορολογία στα αγροτεμάχια, το ρωσικό εμπάργκο και οι «ψαλιδισμένες» επιδοτήσεις ροκανίζουν τη Νέα Δημοκρατία. Σε όλες τις τελευταίες εκλογές, η περιφέρεια, οι ημιαστικές και αγροτικές περιοχές και οι πολίτες άνω των 55 ετών στήριξαν εντυπωσιακά τη Νέα Δημοκρατία. Για πολλούς, σε αυτή τη στήριξη οφείλεται και η νίκη του[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *