Πυροβολισμός σε σχολείο της Λαμίας για τα «μάτια» μιας μαθήτριας

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε σχολείο στη Λαμία, όταν ένας 13χρονος της β’ Γυμνασίουπροσπάθησε να τρομάξει συμμαθητή του πυροβολώντας με πιστόλι κρότου λάμψης.

Ο πυροβολισμός ακούστηκε από τις τουαλέτες του σχολείου, όπου ο 13χρονος φέρεται ότι επιχείρησε να λύσει τις διαφορές του με τον άλλον μαθητή.

«Πέτρα του σκανδάλου», φέρεται να είναι μια έφηβη που είχε σχέση με φίλο του 13χρονου, σύμφωνα με τον οποίο, παρενοχλήθηκε από τον μαθητή, αναφέρει το lamiareport.

Με αυτόν τον τρόπο, φέρεται ότι ήθελε να φοβίσει τον αντίζηλο του φίλου του και μάλιστα μετά τον πυροβολισμό ακολούθησε και συμπλοκή.

Ο διευθυντής του σχολείου κάλεσε άμεσα την αστυνομία που προσήγαγε τον νεαρό με το πιστόλι, ενώ στο αστυνομικό μέγαρο κλήθηκε και ο πατέρας που έχει την ευθύνη για την πράξη του γιου του.

Με εντολή Εισαγγελέα δεν έγινε κράτηση, ενώ σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Την προανάκριση για το συμβάν ανέλαβε το Τμήμα Ασφάλειας Λαμίας.

Γεωργιάδης Γιώργος

Γεωργιάδης Γιώργος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τρίτη 28η Οκτωβρίου

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων θα ισχύσουν αύριο σε όλους τους δήμους της Αττικής λόγω της διεξαγωγής των μαθητικών παρελάσεων για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Στο δήμο Πειραιά οι ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν από τις επτά το πρωί έως τις δύο μετά[…]

Περισσότερα »

ΕΣΠ: Η επίλυση των προβλημάτων απαιτεί ενεργή συμμετοχή

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς, στην οποία εξετάστηκαν τα πεπραγμένα του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΠ για την χρονιά που πέρασε και  αξιολογήθηκαν οι εξελίξεις  μιας ακόμη οικονομικά και κοινωνικάτεταμένης περιόδου και παρατεταμένης ύφεσης. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ν. Μανεσιώτης, αναφέρθηκε στο αδιέξοδο και[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *