“Ανταρσία στο Λιμάνι”: Ανοικτή συζήτηση για Πειραϊκή – Καλλίπολη την Τετάρτη

Η πρώτη από μια σειρά τοπικές εκδηλώσεις συζητήσεις που προγραμματίζει ο Δημοτικός Συνδυασμός “Ανταρσία στο Λιμάνι” θα γίνει αύριο Τετάρτη 13/2 7μμ στο καφέ Μιραμάρε ακτή Θεμιστοκλέους 332 και αφορά την περιοχή Καλλίπολη Χατζηκυριάκειο Πειραϊκή ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες σε όλες τις γειτονιές του Πειραιά.

Επικεφαλής της αριστερής αντικαπιταλιστικής κίνησης Πειραιά, όπως αυτοχαρακτηρίζεται ο συνδυασμός «Ανταρσία στο λιμάνι», είναι ο εκπαιδευτικός Θανάσης Διαβολάκης, που ήταν δημοτικός σύμβουλος την περίοδο 2010-2014, ενώ δεν κατέφερε να επανεκλεγεί για λίγες ψήφους στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

Τώρα και με δεδομένο το πλεονέκτημα της απλής αναλογικής για τους μικρότερους συνδυασμούς, οι πιθανότητες επανεκλογής του είναι διαφορετικές.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύσκεψη για το πρόβλημα των έντονων οσμών στην περιοχή του Δ. Κερατσινίου

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα (19/6) στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Αττικής προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα των έντονων και δυσάρεστων οσμών που κατά περιόδους εκδηλώνονται με ένταση στην περιοχή του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας. Πρόκειται για μια περιοχή με συσσωρευμένα και χρόνια περιβαλλοντικά προβλήματα, τα οποία σχετίζονται με τη λειτουργία[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *