“Ανταρσία στο Λιμάνι”: Ανοικτή συζήτηση για Πειραϊκή – Καλλίπολη την Τετάρτη

Η πρώτη από μια σειρά τοπικές εκδηλώσεις συζητήσεις που προγραμματίζει ο Δημοτικός Συνδυασμός “Ανταρσία στο Λιμάνι” θα γίνει αύριο Τετάρτη 13/2 7μμ στο καφέ Μιραμάρε ακτή Θεμιστοκλέους 332 και αφορά την περιοχή Καλλίπολη Χατζηκυριάκειο Πειραϊκή ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες σε όλες τις γειτονιές του Πειραιά.

Επικεφαλής της αριστερής αντικαπιταλιστικής κίνησης Πειραιά, όπως αυτοχαρακτηρίζεται ο συνδυασμός «Ανταρσία στο λιμάνι», είναι ο εκπαιδευτικός Θανάσης Διαβολάκης, που ήταν δημοτικός σύμβουλος την περίοδο 2010-2014, ενώ δεν κατέφερε να επανεκλεγεί για λίγες ψήφους στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

Τώρα και με δεδομένο το πλεονέκτημα της απλής αναλογικής για τους μικρότερους συνδυασμούς, οι πιθανότητες επανεκλογής του είναι διαφορετικές.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Μπουτάρης υπογράφει την απόφαση ανάθεσης της αποκομιδής σε ιδιωτική εταιρεία

Αποφασισμένος να δώσει λύση στο πρόβλημα με τα σκουπίδια στον δήμο του, φαίνεται να είναι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης. Συγκεκριμένα, στα χέρια του Γιάννη Μπουτάρη περνάει η υπογραφή της σύμβασης με ιδιώτη για την αποκομιδή των απορριμμάτων, μετά τις σημερινές αλλεπάλληλες διακοπές της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής. Όπως δήλωσε[…]

Περισσότερα »

Συνεργασία Περιφέρειας Πειραιά με το Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, Γιώργου Γαβρίλη με τον Διοικητή του Γενικού νοσοκομείου Νίκαιας, Κων. Πεταλά, παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων της ΠΕ Πειραιά και στελεχών του νοσοκομείου, προκειμένου να εξεταστούν οι δυνατότητες συνεργασίας με στόχο την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ασθενείς. Στην διάρκεια της συνάντησης συμφωνήθηκε να προωθηθούν από[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *