“Ανταρσία στο λιμάνι”: Στον Πειραιά χρειαζόμαστε περισσότερη δημοκρατία

“Ο νόμος βάσει του οποίου γίνονται οι εκλογές και όσα προβλέπει για αυτές σε πολλές περιπτώσεις είναι απαγορευτικός για τους μικρούς συνδυασμούς και για μικρές ομάδες πολιτών που κατέβουν στις εκλογές χωρίς στήριξη” τονίζει σε ανακοίνωσή του Δημοτικός Συνδυασμός “Ανταρσία στο Λιμάνι”  και συνεχίζει αναφέροντας ότι:  

“Το οικονομικό κόστος είναι δυσβάσταχτο οι γραφειοκρατικές διαδικασίες είναι ατελείωτες κάτι που εμποδίζει αυτούς τους Συνδυασμούς να πουν τη γνώμη τους και να πάρουν μέρος στον στίβο των εκλογών. Στον Πειραιά χρειαζόμαστε περισσότερη δημοκρατία, στη χώρα χρειαζόμαστε περισσότερη δημοκρατία.”

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παράταση πρόσκλησης οχημάτων για ΚΤΕΟ μέχρι τέλος του 2017 στα νησιά της Π.Ε. Νήσων Αττικής

Με εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Παναγιώτη Χατζηπέρου υπογράφηκε από τη Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής απόφαση για παράταση πρόσκλησης οχημάτων για ΚΤΕΟ για ένα ακόμη έτος. Παράλληλα με ευθύνη της Περιφέρειας θα γίνουν όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες προκειμένου να επιλυθεί οριστικά η εξασφάλιση της μόνιμης λειτουργίας Κινητών Μονάδων ΚΤΕΟ στα νησιά[…]

Περισσότερα »

Ο Γιάννης Μώραλης υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά

Ανακοίνωσε επισήμως την υποψηφιότητα του για το Δήμο Πειραιά ο Γιάννης Μώραλης. Ο κ. Μώραλης ανέφερε ότι: «Ο Πειραιάς πρωταγωνιστεί πάντα στη ζωή μου και μοιράζομαι κοινούς προβληματισμούς με τους Πειραιώτες, καλώντας τους με αγάπη, πάθος, σχέδιο και γνώση να δουλέψουμε μαζί για την ανοικοδόμηση του Πειραιά».

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *