“Αντιεπιστημονικές οι φωνές που εναντιώνονται στον εμβολιασμό…”

Της Κωνσταντίνας Πετούση…

Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι υπηρεσίες Υγείας της χώρας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την εποχική γρίπη, η έξαρση της οποίας θα ξεκινήσει σε περίπου ένα μήνα.

Για το πότε πρέπει να εμβολιαστούμε αλλά και το πως μπορούμε να μειώσουμε τους κινδύνους για να μην προσβληθούμε από μία λοίμωξη, μίλησε στο Κανάλι 1 και την εκπομπή «μένουμε Πειραιά» των Κ. Πετούση & Ν. Παρασκευά, η επισκέπτρια Υγείας και υπεύθυνη του γραφείου επισκεπτών του Τζανείου νοσοκομείου, Ελένη Φριλίγκου.

Απαντώντας μάλιστα στις φωνές που εναντιώνονται στον εμβολιασμό, η κ. Φριλίγκου έκανε λόγο για αναχρονιστικές και αντιεπιστημονικές πρακτικές, οι οποίες αντιτίθενται στην έννοια του όρου πρόληψη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μία μεγάλη ποδοσφαιρική «μάχη» και όχι μόνο…

Του Μικχάλη Κατσαφάδου… Ίσως το πιο ενδιαφέρον και απρόβλεπτο Μουντιάλ, όσο τουλάχιστον η μνήμη με βοηθάει να ανατρέξω στις διοργανώσεις που έχω παραστάσεις, φτάνει στην πιο κρίσιμη στιγμή του. Η πολυπόθητη κούπα του 20ου Μουντιάλ θα έχει έναν παραλήπτη. Η Αργεντινή θα διεκδικήσει το τρίτο τρόπαιο της ιστορίας της, απέναντι[…]

Περισσότερα »

Το ωράριο λειτουργίας των Κέντρων Υποδοχής για τις αιτήσεις των πυρόπληκτων

Στις τρεις χιλιάδες τετρακόσιες εξήντα (3.460) έφτασαν οι αιτήσεις πυρόπληκτων που υποβλήθηκαν κατά τις δέκα πρώτες ημέρες της σχετικής διαδικασίας για τη χορήγηση της έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης, με τη μορφή

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *