“Εφόσον επαναλειτουργήσει ο ΧΥΤΑ o Πειραιάς θα καθαρίσει μέσα σε 48 ώρες”

Επιμέλεια Κωνσταντίνα Πετούση

Έκκληση στον Πειραϊκό λαό να συνεργαστεί και να μην αφήνει διάφορα αντικείμενα στους ήδη ξεχειλισμένους από σκουπίδια κάδους απορριμμάτων, απηύθυνε μιλώντας στο Κανάλι 1 και την εκπομπή «Μένουμε Πειραιά» ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Παναγιώτης Καλογερόγιαννης.

Παράλληλα, άφησε αιχμές για την ενημέρωση του Ενιαίου Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής, εξηγώντας ότι το ρήγμα στον ΧΥΤΑ είχε δημιουργηθεί 2 μέρες πριν την αρχική ανακοίνωση. Όσον αφορά την εξομάλυνση της κατάστασης, εξήγησε ότι εφόσον επαναλειτουργήσει ο ΧΥΤΑ και δεν υπάρξει πρόβλημα στην ροή των απορριμματοφόρων, μέσα σε 48 ώρες ο Πειραιάς θα καθαρίσει από τα σκουπίδια.

Τέλος, αναφερόμενος στην διαδικασία πρόσληψης εργαζομένων στον τομέα καθαριότητας για 2 μήνες, είπε ότι εξελίσσεται κανονικά και την ερχόμενη Παρασκευή θα είναι όλοι στις επάλξεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΕΔΕ: 24ο Συνέδριο Πανελληνίου Δικτύου Οικολογικών Οργανώσεων

Το Πανελλήνιο Δίκτυο Οικολογικών Οργανώσεων (ΠΑΝΔΟΙΚΟ), που περιλαμβάνει πάνω από 80 οικολογικές οργανώσεις από όλη την Ελλάδα, σε συνδιοργάνωση με  την ΚΕΔΕ, και το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα θα πραγματοποιήσει το 24ο Πανελλήνιο Συνέδριό του στη Λίμνη Πλαστήρα (Ξενοδοχείο Καζάρμα), το τριήμερο  21-23 Νοεμβρίου 2014, με θέμα: «Προστασία Λιμνών, Υδατικών Πόρων και[…]

Περισσότερα »

Γ. Σγουρός: Σταματήστε τα παιχνίδια με τους θεσμούς

Να σταματήσει τα παιχνίδια με την αυτοδιοίκηση και τους θεσμούς κάλεσε ο Γιάννης Σγουρός την κυβέρνηση κατά τη διάρκεια της συζήτησης που έγινε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής με θέμα τις αλλαγές στον Καλλικράτη. Ο Γ. Σγουρός σημείωσε ότι το πρόβλημα της αυτοδιοίκησης δεν είναι το εκλογικό σύστημα και η απλή[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *