“Η απόφαση του ΣτΕ για τις Κυριακές κάνει χάρη σε κάποιους!”

Του Θοδωρή Ασβεστόπουλου

Απορία για την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να επιτρέπει την λειτουργία καταστημάτων τις Κυριακές, εξέφρασε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά Νίκος Μανεσιώτης, μιλώντας στο Κανάλι Ένα.

«Η αλλαγή στάσης του ΣτΕ δημιουργεί ερωτηματικά», δήλωσε ο κ. Μανεσιώτης αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, όχι μόνο δεν αυξάνει τον τζίρο των επιχειρήσεων αλλά τους δημιουργεί και πρόσθετα κόστη».

«Η λειτουργία των επιχειρήσεων τις Κυριακές αφορά περιοχές όπου δραστηριοποιούνται εμπορικά κέντρα. Αυτού του είδους οι αποφάσεις είναι φωτογραφικές και κάνουν χάρη σε κάποιους», κατέληξε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έκτακτο οικονομικό βοήθημα στους άνεργους ναυτικούς

Έκτακτο οικονομικό βοήθημα για τις εορτές του Πάσχα θα πάρουν οι άνεργοι ναυτικοί από τον προϋπολογισμό του Οίκου Ναύτου για το 2017. Σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτη Κουρουμπλή, που συνυπογράφει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης, το επίδομα ορίζεται στα 300 ευρώ για τους άγαμους[…]

Περισσότερα »

Θετικά μηνύματα για αύξηση της κρουαζιέρας στην Ελλάδα το 2018

Οι θετικές προοπτικές για το 2018, που αναμένεται να αποτελέσει χρονιά αύξησης των αφίξεων κρουαζιέρας στην Ευρώπη και ειδικότερα στην Ελλάδα, επισημάνθηκαν σε όλες τις επαφές και συναντήσεις με τους επικεφαλής

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *