“Η απόφαση του ΣτΕ για τις Κυριακές κάνει χάρη σε κάποιους!”

Του Θοδωρή Ασβεστόπουλου

Απορία για την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να επιτρέπει την λειτουργία καταστημάτων τις Κυριακές, εξέφρασε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά Νίκος Μανεσιώτης, μιλώντας στο Κανάλι Ένα.

«Η αλλαγή στάσης του ΣτΕ δημιουργεί ερωτηματικά», δήλωσε ο κ. Μανεσιώτης αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, όχι μόνο δεν αυξάνει τον τζίρο των επιχειρήσεων αλλά τους δημιουργεί και πρόσθετα κόστη».

«Η λειτουργία των επιχειρήσεων τις Κυριακές αφορά περιοχές όπου δραστηριοποιούνται εμπορικά κέντρα. Αυτού του είδους οι αποφάσεις είναι φωτογραφικές και κάνουν χάρη σε κάποιους», κατέληξε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αποζημιώσεις 227.088 ευρώ από τον ΕΛΓΑ σε 233 αγρότες

Αύριο Τρίτη 7 Οκτωβρίου ο ΕΛ.Γ.Α. θα καταβάλλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς 233 δικαιούχων παραγωγών αποζημιώσεις συνολικού ύψους περίπου 227.088 ευρώ, που αφορούν εκκαθαρίσεις επανεκτιμήσεων για τα έτη 2013 και 2014. Οι αποζημιώσεις αυτές αφορούν ζημιές στη φυτική παραγωγή και κυρίως σε δενδρώδεις καλλιέργειες, καπνά και πατάτες και στο ζωικό κεφάλαιο[…]

Περισσότερα »

Ποιοι φόροι απέδωσαν, ποιοι «έπεσαν έξω» στο τετράμηνο

Πρωτογενές πλεόνασμα 2,715 δισ. στο τετράμηνο καταγράφει ο προϋπολογισμός. Συνεχίζεται η «αυστηρή δίαιτα» στις δαπάνες. Κάτω του στόχου τα έσοδα από φόρο εισοδήματος φυσικών προσώπων, περιουσία, κατηγορίες ΦΠΑ. Ποιοι υπεραπέδωσαν. Σύμφωνα με τα στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού, σε τροποποιημένη ταμειακή βάση, για την περίοδο Ιανουαρίου – Απριλίου 2016, παρουσιάζεται[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *