“ΚαλλίΠόλις” 7/12… H πρώτη εκπομπή του Δεκεμβρίου

Συντονιστείτε κι αυτό το Σάββατο 7/12/2019, 11.00 – 13.00 στο Κανάλι Ένα 90,4, στην πρώτη εκπομπή του Δεκέμβρη, για να υποδεχτούμε τον πιο εορταστικό μήνα του χρόνου με το δικό μας ξεχωριστό τρόπο, με αγαπημένους καλλιτέχνες στο στούντιο, πολιτιστικά νέα και τις μουσικές που αγαπάμε…διαχρονικά!

Η Λίλα Παπαπάσχου & ο Χρήστος Σούτος υποδέχονται στο στούντιο:του Καναλιού Ένα 90,4:

– Τις αξιόλογες ηθοποιούς Ιωάννα Μυλωνά και Μαρία Ροβάκη και τη μουσικό Κατερίνα Ελοσίτου, με αφορμή την παράσταση “Το τελευταίο όνειρο της Έμιλυ Ντίκινσον”, του Σταμάτη Πολενάκη, από την ομάδα ΔΟΚΙΜΗ, σε σκηνοθεσία Δημοσθένη Φίλιππα, που παρουσιάζεται στο Θέατρο 104. Με όχημα το ποιητικό σύμπαν του βραβευμένου συγγραφέα και αφορμή το θεατρικό του έργο γνωρίζουμε, ψηλαφούμε και εν τέλει ταξιδεύουμε μέσα σ’ ένα άλλο σύμπαν, αυτό της μεγάλης Αμερικανίδας ποιήτριας που επηρέασε όσο λίγοι την παγκόσμια λογοτεχνία.

– Τους γνωστούς και καταξιωμένους ηθοποιούς Δήμητρα Παπαδήμα και Γιάννη Μποσταντζόγλου, με αφορμή την παράσταση “Μαρίκα Κοτοπούλη – Το Αγρίμι”, της Δήμητρας Παπαδήμα, σε σκηνοθεσία της ίδιας και του Γιάννη Μποσταντζόγλου, που έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 2/12, στο Θέατρο Άλφα. Η Μαρίκα Κοτοπούλη, η μεγάλη ιέρεια του θεάτρου, η παθιασμένη, η ασυμβίβαστη, η ελεύθερη γυναίκα, το γεννημένο «αγοροκόριτσο», το ΑΓΡΙΜΙ, ανεβαίνει στη σκηνή του Θεάτρου Άλφα και τα λέει όλα έξω από τα δόντια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *