“Λιμάνι συζητήσεων” από το Άρδην Πειραιά

Το Άρδην Πειραιά ξεκινάει την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου στις 7:30 μ.μ. έναν κύκλο συζητήσεων και ομιλιών στην αίθουσα «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Φίλωνος 79-81, 3ος όροφος, με κεντρικό τίτλο «ΛΙΜΑΝΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ» του Άρδην.

Πέραν των προβολών και των κεντρικών εκδηλώσεων που διοργανώνει σε τακτική βάση, το Κίνημα Άρδην θα φιλοξενεί μια φορά το μήνα συζητήσεις και ομιλίες από φίλους και συναγωνιστές γύρω από τα θέματα της συγκυρίας, που θα επιτρέπουν την αλληλεπίδρασή τους με το κοινό του Πειραιά.

Τον κύκλο θα ανοίξει την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου στις 7:30 ο Γιώργος Καραμπελιάς (φωτογραφία), ο οποίος θα μιλήσει, με αφορμή και την έκδοση του νέου του βιβλίου για τη Φιλική Εταιρεία, με θέμα «Χρειάζεται ο Ελληνισμός σήμερα μια νέα Φιλική Εταιρεία;»

Είσοδος ελεύθερη. Θα ακολουθήσει συζήτηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Μπόνο αποκάλυψε ότι ίσως δεν θα ξαναπαίξει κιθάρα

Ο Μπόνο, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος U2, ο οποίος είχε τραυματιστεί σε ένα ατύχημα που είχε με το ποδήλατό του τον Νοέμβριο, ανακοίνωσε χθες Παρασκευή ότι η ανάρρωσή του δεν ήταν εύκολη και ότι ίσως να μην μπορέσει ποτέ να παίξει ξανά κιθάρα. Σε μια επιστολή του που αναρτήθηκε στο[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *