“Μαζικός εποικισμός στην Ελλάδα με στόχο την δημογραφική γενοκτονία”

του Θοδωρή Ασβεστόπουλου

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, η εκδήλωση με θέμα: «Μεταναστευτικό ή εισβολή στα πλαίσια υβριδικού πολέμου από την Τουρκία;», από την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, το Ίδρυμα ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ και το Κέντρο Μελετών Εθνικής Ανασυγκρότησης (ΚΕ.Μ.ΕΘ.Α).

Εισηγητής ήταν ο Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων Πανεπ. Μακεδονίας και Πρόεδρος του ΚΕ.Μ.ΕΘ.Α. Γεώργιος Σπυρόπουλος και ομιλητές ο Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων – Στρατηγικών Σπουδών Παναγιώτης Ήφαιστος, η Δικηγόρος Αριάδνη Νούκα, ο Πολιτικός Επιστήμων-Διεθνολόγος Σταύρος Καλεντερίδης και ο Αντιστράτηγος ε.α – πρώην Υπαρχηγός ΓΕΣ Νικόλαος Ταμουρίδης.
Συντονιστής ήταν ο Συγγραφέας – Πολιτικός Αναλυτής Δημήτρης Ευαγγελίδης.

“Η συντριπτική πλειοψηφία όσων έρχονται στην Ελλάδα δεν είναι πρόσφυγες”

“Ως έθνος έχουμε ελάχιστα χρονικά περιθώρια για την συνέχιση της κυριαρχίας επί της χώρας μας και άρα και ελάχιστα περιθώρια για την σωτηρία με ειρηνικά μέσα”, ανέφερε στην ομιλία της η Δικηγόρος Αριάδνη Νούκα, η οποία περιέγραψε βάσει του διεθνούς δικαίου τις έννοιες “πρόσφυγας”, “μετανάστης” και “λαθρομετανάστης”.

“Δεν μπορεί να είναι πρόσφυγας ούτε μπορεί να διεκδικήσει αυτό το στάτους κάποιος που μπορεί να μετακινηθεί μέσα στην χώρα του από μία επικίνδυνη περιοχή σε μία ασφαλή, όπως για παράδειγμα στο Αφγανιστάν. Πρόσφυγας δεν είναι επίσης αυτός που ισχυρίζεται ότι κατάγεται από άλλη χώρα διαφορετική από την πραγματική του πατρίδα, αλλά ούτε αυτός που προέρχεται από εμπόλεμη ζώνη αλλά κρίνεται επικίνδυνος για την δημόσια ασφάλεια”, ανέφερε η Δικηγόρος.

“Για να αναγνωριστεί στάτους πρόσφυγα στον αιτούντα είναι η είσοδος στη χώρα κατευθείαν από την χώρα όπου κινδυνεύει, δηλαδή κατευθείαν από την εμπόλεμη ζώνη όπου βρίσκεται. Είναι λοιπόν δεδομένο ότι όλοι αυτοί που εισέρχονται στην Ελλάδα, ερχόμενοι από την Τουρκία, η οποία έχει χαρακτηριστεί και νομικά ασφαλής χώρα, στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν έχουν καμία σχέση με πρόσφυγες”, τόνισε.

Όσο για τον όρο “παράτυπος μετανάστης” που έχει χρησιμοποιηθεί για να αντικαταστήσει λανθασμένα τον όρο “λαθρομετανάστης”, εξήγησε ότι “νομικά παράτυπος μετανάστης είναι ο μετανάστης ο οποίος έχει άδεια παραμονής και απλά έχει παραβιάσει κάποιους από τους όρους της άδειας του ή δεν πήγε να την ανανεώσει”.

“Πρόσφυγες στην Ελλάδα είναι όσοι διώκονται από το τουρκικό κράτος”

Στην συνέχεια ανέλυσε τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες κάποιος μπορεί να υποβάλλει αίτημα για διεθνή προστασία. Δηλαδή να αποδείξουν με επίσημα έγγραφα για το ποιοι είναι, από που είναι και ότι διώκονται πολιτικά στην χώρα καταγωγής τους, εξηγώντας ότι οι μόνοι πρόσφυγες που έχει η Ελλάδα είναι οι γκιουλενιστές που έχουν καταφύγει στην χώρα μας από την Τουρκία και γενικά όσοι διώκονται από το καθεστώς Ερντογάν.

Επίσης έκανε σαφές ότι η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες δεν έχει καμία απολύτως αρμοδιότητα να πει ποιος είναι ή δεν είναι πρόσφυγας, επισημαίνοντας ότι την αρμοδιότητα αυτή την έχουν αποκλειστικά οι δικαστικές αρχές και τα αρμόδια ελληνικά δικαστήρια.

“Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα στην πραγματικότητα είναι μαζικός εποικισμός με στόχο την πληθυσμιακή μετάλλαξη και κυριαρχία, εποικισμός τον οποίο το διεθνές δίκαιο τον χαρακτηρίζει ως έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και οδηγεί σε δημογραφική γενοκτονία του αυτόχθονος λαού”, είπε κλείνοντας η κα Νούκα.

Απώλεια εθνικής κυριαρχίας

“Το μεγαλύτερο νομικό ολίσθημα των ελληνικών κυβερνήσεων είναι η υπερψήφιση των συνθηκών του Δουβλίνου, από τρεις κυβερνήσεις το 1990, το 2003 και το 2013, συμφωνίες εθνοβόρες και εθνοκτόνες”, είπε από την πλευρά του ο Διεθνολόγος Σταύρος Καλεντερίδης.

Επίσης αναφέρθηκε στην καταγγελία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου, ότι ακόμα και ο ίδιος δεν έχει πρόσβαση στα στρατόπεδα που φιλοξενούνται μετανάστες αν δεν ζητήσει και λάβει πρώτα άδεια και μάλιστα δεν γνωρίζει τι συμβαίνει εντός των στρατοπέδων. Ο κ. Καλεντερίδης έκανε λόγο για απώλεια εθνικής κυριαρχίας από ένα παρακράτος, καθώς δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη από νομοσχέδιο για τον έλεγχο των ΜΚΟ, ζητώντας να γίνει εξεταστική επιτροπή για αυτά τα φαινόμενα.

Επίσης αποκάλυψε ότι στην Τουρκία απειλούν τους Σύρους πρόσφυγες που έχουν καταφύγει εκεί, να υπογράψουν ότι φεύγουν οικειοθελώς από την χώρα.

Το μεταναστευτικό ως υβριδικός πόλεμος

Ο Αντιστράτηγος ε.α Νικόλαος Ταμουρίδης περιέγραψε τον υβριδικό πόλεμο που διεξάγεται μέσω του μεταναστευτικού. Χαρακτήρισε τους μετανάστες ως έποικους και ασύμμετρη απειλή για την Ελλάδα αλλά και σημαντικό όπλο στα χέρια της Τουρκίας εναντίον της χώρας μας σε περίπτωση πολέμου.

“H χώρα μας με την ένοχη ανοχή και συνέννεση των κυβερνήσεων, υφίσταται εισβολή και πραγματικό εποικισμό από παράνομους μουσουλμάνους μετανάστες από δεκάδες κράτη που δεν βρίσκονται σε πόλεμο. Η μετατροπή της Ελλάδος σε ισλαμικό κράτος δεν είναι πλέον παραμύθι, αποτελεί γεγονός όχι για το απότερο αλλά για το εγγύς μέλλον, αν λάβουμε υπόψιν και τον ρυθμό γεννήσεων που έχουν οι εισερχόμενοι. Παράλληλα ελλοχεύει ο κίνδυνος επιθετικής ενέργειας με εσωτερικές ταραχές αρχικά και εκδήλωση επίθεσης στην συνέχεια από την Τουρκία”, υποστήριξε ο κ. Ταμουρίδης.

“Αυτή η πολύπλευρη απειλή μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά με μία σειρά από μέτρα όπως: το κλείσιμο των συνόρων χερσαίων και θαλάσσιων, καταγγελία της Συνθήκης Δουβλίνο 2 και όλων των δεσμέυσεων που επιβλήθηκαν από διεθνείς οργανισμούς χωρίς να ερωτηθεί ο ελληνικός λαός, απαγόρευση όλων των ΜΚΟ που ασχολούνται με το μεταναστευτικό και αυστηρότατες ποινές στους διακινητές μεταναστών, άμεση επαναπροώθηση των παρανόμων μεταναστών στις χώρες καταγωγής τους, ρητή απαγόρευση απόδοσης άδειας παραμονής και κάθε επιδόματος σε όσους εισέρχονται παράνομα στην χώρα”, ήταν οι μερικές από τις προτάσεις του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΔΕΔΥ: Ο υπ. Παιδείας αλλάζει τα κριτήρια για τις προσλήψεις

του Θοδωρή Ασβεστόπουλου… Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλο το δημόσιο τομέα κήρυξε για αύριο Πέμπτη 17 Ιανουαρίου η ΑΔΕΔΥ με αίτημα «την άμεση απόσυρση του συστήματος διορισμών

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *