“Ο Ανδρέας Παπανδρέου βοήθησε την Ελλάδα να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο”

Για ένα μεγάλο ηγέτη και σπουδαίο οραματιστή που έβγαλε την Ελλάδα από την παρακμή και την βοήθησε να διαδραματίσει έναν σημαντικό ρόλο, έκανε λόγο στο Κανάλι Ένα, ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, αναφερόμενος στον Ανδρέα Παπανδρέου, με αφορμή τα εκατό χρόνια από τη γέννησή του που θα τιμήσει το κόμμα την ερχόμενη Κυριακή, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

«Η Ελλάδα έγινε γέφυρα, χωρίς ενεργό ρόλο σε λανθασμένες πολιτικές ενώ δεν ταυτίστηκε με ιμπεριαλιστικές δυνάμεις» σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης, υπογραμμίζοντας τις σημαντικές διεκδικήσεις που πέτυχε ο Ανδρέας Παπανδρέου για τις χώρες του Νότου, αναφέροντας χαρακτηριστικά την «Κίνηση των έξι», αφού ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν ένας εκ των έξι ηγετών των τεσσάρων ηπείρων (Ευρώπη, Αφρική, Ασία, Αμερική) οι οποίοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία μιας κίνησης υπέρ της παγκόσμιας ειρήνης και του αφοπλισμού των υπερδυνάμεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Ιερή κόντρα” Τσίπρα – Μητσοτάκη για την Εκκλησία

Ο πρωθυπουργός τη βγαίνει από κέντρο στον πρόεδρο της ΝΔ, ο οποίος στρέφεται πια κατά Ιερώνυμου, ενώ όλοι αναμένουν την απόφαση της Ιεράς Συνόδου την Παρασκευή. Η ΔΙΣ θα κρίνει πέραν όλων των άλλων και την τύχη των 10.000 προσλήψεων, που έχουν εξαγγελθεί. Εν αναμονή της απόφασης της Ιεράς Συνόδου[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *