“Οι χώρες της Ε.Ε. θα ξεκινήσουν τους εμβολιασμούς την ίδια ημέρα”

Οι 27 χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης θα μπορούν «να ξεκινήσουν την ίδια ημέρα» τις εκστρατείες εμβολιασμού κατά της Covid-19, από την στιγμή που θα δοθεί το πράσινο φως της ευρωπαϊκής ρυθμιστικής αρχής για το εμβόλιο που έχει αναπτυχθεί από τις Pfizer-BioNTech, ανακοίνωσε σήμερα η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

«Εν τέλει, εντός μίας εβδομάδας, το πρώτο εμβόλιο θα έχει εγκριθεί, κατά συνέπεια, οι εμβολιασμοί θα μπορέσουν να ξεκινήσουν αμέσως…είναι μία τεράστια επιχείρηση», δήλωσε η πρόεδρος της Κομισιόν ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

«Ας ξεκινήσουμε λοιπόν όσο το δυνατόν ταχύτερα αυτήν την εκστρατεία εμβολιασμού όλοι μαζί οι είκοσι επτά, με έναρξη την ίδια ημέρα», πρόσθεσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εκλογικά ανοίγματα ξεδιπλώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Αποφασισμένος να εντείνει την προσπάθεια διείσδυσης σε άλλους ιδεολογικοπολιτικούς χώρους και της προσέλκυσης ψηφοφόρων που μέχρι τώρα δεν ψήφιζαν ΝΔ δηλώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ανεξάρτητα από το χρόνο διεξαγωγής των επόμενων εκλογών και με σύμμαχο τον δημοσκοπικό αέρα που αποτυπώνεται στις τελευταίες έρευνες, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναζητά τρόπους[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *