“Πειραιάς για όλους”: Εκδήλωση για τη Ψυχική Yγεία και τις δομές του Πειραιά

Εκδήλωση για την ψυχική υγεία και τις δομές του Πειραιά διοργανώνει ο συνδυασμός Πειραιάς για όλους.

Σήμερα Τετάρτη 15 Μαΐου, στις 20.00, στο εκλογικό κέντρο (Γρηγορίου Λαμπράκη 101) μιλούν ο Δημήτρης Πλουμπίδης (ομ. Καθηγητής Ψυχιατρικής του ΕΚΠΑ, πρόεδρος της Ελληνικής Ψυχιατρική Εταιρείας και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ), ο Παναγιώτης Βουτυράκος (Ψυχίατρος παιδιών και εφήβων. Διευθυντής Δομής Πειραιά Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος «Πειραιάς για όλους») και ο Φώτης Ανδρεόπουλος (Εργοθεραπευτής, Κοινωνικό ιατρείο Φαρμακείο Πειραιά. Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος «Δύναμη Ζωής»)

Θυμίζεται πως μια μέρα μετά – την Πέμπτη 16 Μαΐου, στις 18.00- ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Νίκος Μπελαβίλας και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Πέτρος Κόκκαλης και Μιχάλης Σπουρδαλάκης συζητούν για τον Πειραιά, την αυτοδιοίκηση και την κλιματική αλλαγή.
Σε μια ανοιχτή εκδήλωση, στην Πλατεία Πηγάδας (Γ. Θεοτόκη και Σαχτούρη), θα έχουν την δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις αλλά και να συζητήσουν με τους δημότες του Πειραιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιώργος Γαβρίλης: Για την αξιοποίηση των 650 στρεμμάτων στα Λιπάσματα

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης μαζί με υποψήφιους συμβούλους της Π.Ε Πειραιά σε περιοδεία στο Κερατσίνι- Δραπετσώνα, όπου μίλησε και για την ανάγκη προστασίας των περίπου 650 στρεμμάτων της λιμενοβιομηχανικής ζώνης της περιοχής (στο παλιό εργοστάσιο Λιπασμάτων), στην ανάπλαση και αξιοποίησή τους προς όφελος των κατοίκων της πόλης και[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *