“Πειραιάς για όλους”: Εκδήλωση για τη Ψυχική Yγεία και τις δομές του Πειραιά

Εκδήλωση για την ψυχική υγεία και τις δομές του Πειραιά διοργανώνει ο συνδυασμός Πειραιάς για όλους.

Σήμερα Τετάρτη 15 Μαΐου, στις 20.00, στο εκλογικό κέντρο (Γρηγορίου Λαμπράκη 101) μιλούν ο Δημήτρης Πλουμπίδης (ομ. Καθηγητής Ψυχιατρικής του ΕΚΠΑ, πρόεδρος της Ελληνικής Ψυχιατρική Εταιρείας και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ), ο Παναγιώτης Βουτυράκος (Ψυχίατρος παιδιών και εφήβων. Διευθυντής Δομής Πειραιά Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος «Πειραιάς για όλους») και ο Φώτης Ανδρεόπουλος (Εργοθεραπευτής, Κοινωνικό ιατρείο Φαρμακείο Πειραιά. Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος «Δύναμη Ζωής»)

Θυμίζεται πως μια μέρα μετά – την Πέμπτη 16 Μαΐου, στις 18.00- ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Νίκος Μπελαβίλας και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Πέτρος Κόκκαλης και Μιχάλης Σπουρδαλάκης συζητούν για τον Πειραιά, την αυτοδιοίκηση και την κλιματική αλλαγή.
Σε μια ανοιχτή εκδήλωση, στην Πλατεία Πηγάδας (Γ. Θεοτόκη και Σαχτούρη), θα έχουν την δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις αλλά και να συζητήσουν με τους δημότες του Πειραιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Eτήσιος θεσμός οι Ημέρες Θάλασσας στον Πειραιά

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία του Δήμου Πειραιά και με τη συμμετοχή φορέων της πόλης, στη Δημοτική Πινακοθήκη, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Πέτρος Κόκκαλης, ανέπτυξε τον τρόπο συνεργασίας Δήμου και Φορέων, ώστε να γίνουν πλέον ετήσιος θεσμός οι Ημέρες Θάλασσας στον Πειραιά. Ο κ.[…]

Περισσότερα »

Ελπίδα Παντελάκη: Στο πέμπτο Διαμέρισμα του Πειραιά

Σε μια μαζική συγκέντρωση στον Πεζόδρομο της Παλαμηδίου στο Ε’ Διαμέρισμα του Πειραιά μίλησαν η Ελπίδα Παντελάκη, υποψήφια Δήμαρχος Πειραιά με τη Λαϊκή Συσπείρωση και μέλος της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε. και ο Βαγγέλης Μαρούπας, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση και Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Πειραιά του Κ.Κ.Ε. Ο[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *