“Το κόκκινο Ποτάμι” του Μανούσου Μανουσάκη

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος, μαζί με την πρώην σύζυγο του, τη γνωστή ηθοποιό, Τάνια Τρύπη με την οποία έχει εξαιρετική σχέση και λόγω των παιδιών τους, παίζουν στη νέα τηλεοπτική δραματική σειρά “Το κόκκινο Ποτάμι” του Μανούσου Μανουσάκη.
Ένα σήριαλ, βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Χάρη Τσιρκινίδη με θέμα έναν μεγάλο έρωτα την εποχή της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας.
Η νέα σειρά, που χρονικά αναφέρεται στο διάστημα 1908-1923, θα αρχίσει να μεταδίδεται από τον τηλεοπτικό σταθμό Open τον ερχόμενο Οκτώβριο.
Τον Κωνσταντίνο, πατέρα της  ηρωίδας του έργου, τον συναντάμε να φεύγει από την Σαμψούντα για την Κωνσταντινούπολη όπου καταφέρνει να καταξιωθεί ως γιατρός.
Στα πρώτα γυρίσματα που έγιναν στην Θράκη πριν λίγες μέρες, οι ηθοποιοί φορούσαν ρούχα εποχής.
Το σενάριο υπογράφουν η Δώρα Μασκλαβάνου και ο Νίκος Απειρανθίτης ενώ ανάμεσα στους ηθοποιούς με πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι ο Ιωάννης Παπαζήσης.
Όπως έχει δηλώσει ο Μανούσος Μανουσάκης: “Κάνουμε αυτήν την σειρά για να χτυπήσουμε ένα καμπανάκι πως τα πράγματα ποτέ δεν είναι σίγουρα, εάν δεν έχουμε πάρει τα μέτρα μας.”

Το επόμενο Σάββατο στο “Γυάλινο” με Σ.Κορκολή για φιλανθρωπικό σκοπό.
Ο Κωνσταντίνος, είναι αφοσιωμένος αυτόν τον καιρό, στα γυρίσματα για το “Κόκκινο Ποτάμι” αμέσως μετα όμως θα αφοσιωθεί και πάλι στην μουσική. Οι φίλοι του, μετα τον πρώτο του δίσκο με τίτλο “Είμαι εγώ” σε στίχους και μουσική δική του, ανυπομονούν για τον επόμενο! Θα προηγηθούν καλοκαιρινές συναυλίες με την μπάντα του,
όπου πρώτο ρόλο θα έχουν όπως πάντα διαχρονικές επιτυχίες των Led Zeppelin, Roling Stones, Lou Reed, janis joplin, BB King, όπως και δικά του τραγούδια. Νωρίτερα, όμως, και συγκεκριμένα το άλλο Σάββατο, θα τον δούμε στο “Γυάλινο” σε μια συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό, όπου επίσης θα συμμετέχουν: Στέφανος Κορκολής,
Κίτρινα Ποδήλατα και Αλχημιστές.
Τι είναι για εκείνον η ζωή; Οπως είχε υπογραμμίσει στη συνέντευξη μας στο Κανάλι Ενα 90,4 :”Για εμένα η ζωή μου μέχρι σήμερα είναι σχολείο. Για μαθήματα κρατάω τα παραδείγματα προς αποφυγή.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συντήρηση και αποκατάσταση του Μεγάλου Θεάτρου της Νικόπολης

Ένα σημαντικό έργο προστασίας, συντήρησης και αποκατάστασης του Μεγάλου Θεάτρου της Νικόπολης διενεργείται και ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου 2015 από την Επιστημονική Επιτροπή Νικόπολης-Διεύθυνση Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων. Στο πλαίσιο του έργου του ΕΣΠΑ  «Προστασία, συντήρηση και αποκατάσταση Μεγάλου Θεάτρου Νικόπολης (Α΄ Φάση)», πραγματοποιείται από το 2013 πολυσχιδές έργοστο ρωμαϊκό[…]

Περισσότερα »

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στο Κανάλι Ένα στους 90,4

O Αλέξανδρος Μπουρδούμης τα είπε «σε πρώτο ενικό» στους  Νίκο Παπαϊωάννου και Σπύρο Μιχαλόπουλο στους 90,4 στο Κανάλι Ένα του Πειραιά. Ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος  πολύ συχνά τραγουδά επί σκηνής, με την επιτυχημένη καριέρα   στο θέατρο , στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση θυμήθηκε τα μαθηματικά του χρόνια τον Πειραιά[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *