“Ζούμε με τα προβλήματα της πόλης και πρέπει να αναμετρηθούμε με αυτά…”

Συναντήσεις με τους υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Νικόλαος Βλαχάκος, με θέμα τα προβλήματα που δυσκολεύουν και ταλαιπωρούν την καθημερινότητα των Πειραιωτών και των επισκεπτών της πόλης.

Οι πολίτες διαμαρτύρονται χρόνια τώρα για το κυκλοφοριακό, για την καθαριότητα, για την έλλειψη πρασίνου, για την έλλειψη αθλητικών χώρων, για την έλλειψη φροντίδας στις γειτονιές της πόλης, για όλα αυτά που δυσκολεύουν τη ζωή τους, επεσήμανε ο κ. Βλαχάκος.

«Ζούμε στην πόλη μας, ζούμε με τα προβλήματα της πόλης μας και πρέπει να αναμετρηθούμε με αυτά και να δώσουμε λύσεις προς το καλό των δημοτών», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βλαχάκος και συνέχισε:

«Η καταγραφή των προβλημάτων της καθημερινότητάς μας, τα οποία κόβουν στην κυριολεξία το χαμόγελο στις Πειραιώτισσες, στους Πειραιώτες και στους επισκέπτες της πόλης έχει γίνει. Θα αγωνιστούμε όλοι μαζί να αλλάξουμε προς το καλύτερο τα πράγματα. Οι πολίτες είναι μαζί μας και είναι έτοιμοι να μας εμπιστευτούν. Ξέρουν πια ότι δεν χωρούν στο αύριο της πόλης άλλες χαμένες ευκαιρίες.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Ανταρσία στο Λιμάνι”: Στήνουν “παιχνίδι για τρεις” στον Πειραιά

Σχετικά με το «debate» των υποψηφίων δημάρχων Πειραιά στην ΕΡΤ ο Δημοτικός Συνδυασμός “Ανταρσία στο Λιμάνι” εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: “Το Σάββατο στην ΕΡΤ (στην κρατική ΕΡΤ) στην εκπομπή

Περισσότερα »

Συλλογή σχολικών ειδών στους Δ. Κορυδαλλού και Αγ. Βαρβάρας

Εκστρατεία συλλογής σχολικών ειδών για την ενίσχυση των μικρών μαθητών, διοργανώνεται από την Τράπεζα Χρόνου Δήμων Κορυδαλλού και Αγίας Βαρβάρας, στα πλαίσια των δομών αντιμετώπισης της φτώχειας από τον Όμιλο Unesco για τον Πολιτισμό της Ειρήνης. Η Τράπεζα Χρόνου, μαζί με την πολύτιμη βοήθεια των ολοένα αυξανόμενων μελών και των[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *