Ρένα Δούρου: Τα συνεργεία της Περιφέρειας προχωρούν σε αυτοψίες

Στο συντονιστικό κέντρο επιχειρήσεων στο Χαλάνδρι μετέβη η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου προκειμένου να ενημερωθεί και να αποφασιστούν οι μετέπειτα δράσεις.

«Μέχρι στιγμής δεν έχει σημειωθεί απειλής ακεραιότητας της ζωής συμπολιτών μας. Η περιφέρεια είναι σε ετοιμότητα αλλά δεν έχει παρουσιαστεί κάτι ιδιαίτερο ούτε στα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Συνιστώ ψυχραιμία και ενημέρωση. Σύντομα θα υπάρχουν συμπεράσματα από την ενημέρωση του συντονιστικού. Τα συνεργεία της περιφέρειας έχουν ξεκινήσει ήδη αυτοψίες».

 

in.gr

Θοδωρής Ασβεστόπουλος

Θοδωρής Ασβεστόπουλος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σταθερότητα και ανταγωνιστικότητα οι σταθερές του τουρισμού

Του Χρήστου Παπαδόπουλου Σταθερότητα και ανταγωνιστικότητα είναι οι βασικές προϋποθέσεις για την επίτευξη των στόχων της φετινής τουριστικής περιόδου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων. Παράλληλα τονίζει ότι όσο παρατείνεται η ολοκλήρωση της αξιολόγησης, τόσο ενισχύεται η πεποίθηση ότι η χώρα μας δεν μπορεί να παρέχει σταθερότητα και[…]

Περισσότερα »

Κλειστά επ’ αόριστον τα διαγνωστικά κέντρα

Επ’ αόριστον λουκέτο έβαλαν από σήμερα Δευτέρα τα διαγνωστικά κέντρα, με εκπροσώπους τους να δίνουν νέο ραντεβού αύριο με τον Υπουργό υγείας Ανδρέα Ξανθό, σε μια προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων του κλάδου.

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *