Ροκ Ζώνη Παρασκευής: Ο Pete Townsend των Who βρίσκει ευκολότερο να γράφει βιβλία παρά μουσική!

Aυτή την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, στην ΡΟΚ ΖΩΝΗ ανάμεσα στα άλλα…

– Ποιοί ροκ σταρ του παρελθόντος προχωρούν σε reunion, μετά από χρόνια χωρισμού, ακόμα και εχθρότητας, και ποιοί οργανώνουν αποχαιρετιστήριες περιοδείες, που δεν τελειώνουν ποτέ.

– Ο Pete Townsend των Who βρίσκει ευκολότερο να γράφει βιβλία παρά μουσική (και δεν είναι ο μόνος) – μόνο ο Nick Cave τα καταφέρνει και στα δύο!

– Με αφορμή την επέτειο του τείχους του Βερολίνου, ξαναθυμόμαστε τον Wolf Bierman, κάποια τραγούδια του και κάποια σοφά αποφθέγματά του “Κάθε ιδεολογία που υπόσχεται τον επί γης παράδεισο, οδηγεί στην κόλαση”

– Η μανία με τους ετήσιους απολογισμούς της μουσικής, και ειδικά φέτος με τους απολογισμούς της δεκαετίας.

ΤΑΣΟΣ ΠΑΛΛΑΣ – ΡΟΚ ΖΩΝΗ, κάθε Παρασκευή 8-9 μμ, από το ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ και τους 90,4 FM – κλασσική, πολυσυλλεκτική και … απρόβλεπτη!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Πάνος Μουζουράκης σε Mamma Mia και… Game of Thrones!

Από την Κατερίνα Παπαγεωργίου… Είναι αστείο; Είναι ένας νέος τρόπος διαφήμισης; Είναι αυτό που λέμε “πίστευε το και θα γίνει;”. Όπως κι αν έχουν τα πράγματα, το κινητό του Πάνου Μουζουράκη αυτές τις μέρες έχει πάρει φωτιά! Δεν είναι και λίγο ν΄ακους, πως πρόκειται να κάνει δοκιμαστικό για το… Game[…]

Περισσότερα »

Σοφία Μανουσάκη: Στο μαγικό κατώφλι της επιτυχίας!

Από την Κατερίνα Παπαγεωργίου… Σε απόσταση, μπορείς να κρίνεις καλύτερα έναν καλλιτέχνη από αισθητική άποψη. Πέρασαν κάποιες μέρες από την εξαιρετική παρουσίαση στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά του βιβλίου του

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *