Σάμος: 18 συλλήψεις για τα επεισόδια στο ΚΥΤ

Τον απολογισμό της επιχείρησης που οργάνωσε την περασμένη εβδομάδα στο ΚΥΤ της Σάμου έδωσε σήμερα Τρίτη στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό, ταυτοποιήθηκαν για την εμπλοκή τους στα επεισόδια 24 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 18 από αυτούς, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους περιλαμβάνει τα αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, της διέγερσης, της απόπειρας πρόκλησης σωματικών βλαβών, της κλοπής, της πρόκλησης φθορών, της διατάραξης λειτουργίας υπηρεσίας και της παρακώλυσης συγκοινωνιών.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι εν λόγω αλλοδαποί συμμετείχαν – κατά περίπτωση – σε βιαιοπραγίες κατά αστυνομικών και εγκαταστάσεων του ΚΥΤ, ενεπλάκησαν σε κλοπή τροφίμων, φαρμάκων και υλικοτεχνικού εξοπλισμού και διατάραξαν την ομαλή λειτουργία συγκοινωνιών, καθώς και υπηρεσιών της δομής.

Κατά την ίδια αστυνομική επιχείρηση έγιναν και 60 προσαγωγές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λιγότεροι κατά 0,5% οι επιβάτες εσωτερικού στα λιμάνια

Μείωση 0,5% παρουσίασε η συνολική διακίνηση επιβατών στους ελληνικούς λιµένες το δ΄ τρίµηνο 2014, σε σύγκριση µε την αντίστοιχη διακίνηση του δ΄ τριµήνου 2013. Σύμφωνα με την ελληνική στατιστική αρχή, οι επιβάτες εσωτερικού ανήλθαν το δ τρίμηνο του 2013 σε 6.114.935, έναντι 6.023.531 το 2014 μεταβολή -1,5%. Οι επιβάτες εξωτερικού[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *