Σαρακιώτης: Η κυβέρνηση δίνει ελάχιστα μπροστά στις ανάγκες του τουριστικού κλάδου

Την πεποίθηση ότι λόγω της εξαιρετικής επίδοσης που είχε η χώρα μας στην εν εξελίξει υγειονομική κρίση, η κυβέρνηση θα έπρεπε να δώσει ένα ισχυρό πακέτο κοινωνικού τουρισμού ώστε να ενισχύσει την εσωτερική κίνηση, εξέφρασε μιλώντας στο Κανάλι Ένα και την εκπομπή «Προ παντός ψυχραιμία» με το Νίκο Μπαρδούνια, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Σαρακιώτης.

«Τα 30 εκατομ. ευρώ που δίνει η κυβέρνηση είναι ένα απειροελάχιστο ποσόν μπροστά στις ανάγκες του τουριστικού κλάδου» σημείωσε χαρακτηριστικά, προτάσσοντας παράλληλα την ανάγκη για αυστηρότερους υγειονομικούς ελέγχους στα σύνορα της χώρας.

Αναφερόμενος στο λεγόμενο «μαξιλάρι» ασφαλείας των 37 δις που δημιούργησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σαρακιώτης υποστήριξε ότι τα 20 δις ήταν άμεσα διαθέσιμα και θα έπρεπε να ενισχυθούν οι τουριστικές επιχειρήσεις καταλυμάτων, οι εργαζόμενοι του κλάδου και οι διακοπές των πολιτών, οι οποίοι έχουν οικονομική δυσχέρεια μεταξύ άλλων λόγω και της καραντίνας.

 

Οι δηλώσεις του κ. Γιάννη Σαρακιώτη

 

Επιμέλεια Κ. Πετούση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ για την παραχώρηση των Προσφυγικών στην Περ. Αττικής

Σε  ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την παραχώρηση των Προσφυγικών της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στην Περιφέρεια Αττικής μεταξύ άλλων τονίζει ότι: “Η παραχώρηση των Προσφυγικών της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στην Περιφέρεια Αττικής συνιστά κίνηση που δικαιώνει πολύχρονους αγώνες της Αριστεράς, της δημοτικής κίνησης “Ανοιχτή Πόλη” και των κινημάτων πόλης,[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *