Σε παραίτηση καλεί τον Ηλία Ψινάκη η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου

του Θοδωρή Ασβεστόπουλου

Η πυρκαγιά που κατέστρεψε το Μάτι και στοίχισε τη ζωή δεκάδων συνανθρώπων μας προκαλεί ραγδαίες εξελίξεις και στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Την έκδοση ψηφίσματος που θα ζητά την παραίτηση του Δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη θα συζητήσει την Παρασκευή 3 Αυγούστου, στις 6 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο της περιοχής.

Με επίσημο αίτημά τους προς τον Πρόεδρο του σώματος, Αιμίλιο Ρεϊσογλου, 23 από τους 30 δημοτικούς συμβούλους ζήτησαν την άμεση συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μαραθώνα προκειμένου να εκδοθεί ψήφισμα για την παραίτηση του Δημάρχου.

Το ψήφισμα περιλαμβάνει ιδιαίτερα σκληρές εκφράσεις για τον κ. Ψινάκη, στο οποίο χαρακτηρίζεται μεταξύ άλλων «ανεπιθύμητος», «ανίκανος» και «επικίνδυνος» για την περιοχή.

Για την κίνηση αυτή μίλησε στο Κανάλι Ένα, η δημοτική σύμβουλος Μαραθώνα Αναστασία Παππά, η οποία το Σάββατο 28 Ιουλίου ανεξαρτητοποιήθηκε από τον συνδυασμό του Δημάρχου.

«Υπάρχουν πολιτικές και ποινικές ευθύνες που θα διερευνηθούν. Όμως ο κ. Ψινάκης με την δημόσια συμπεριφορά του έδειξε πως είναι προφανές ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί την συγκεκριμένη κρίση», δήλωσε η κυρία Παππά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πιο κοντά Κορυδαλλός και Μπεϊτ Σαχούρ (Παλαιστίνη)

Επίσκεψη επαναβεβαίωσης των δεσμών φιλίας των Δήμων Κορυδαλλού και Μπεϊτ Σαχούρ πραγματοποίησε ο Δήμαρχος του «αδελφού» Δήμου Μπεΐτ Σαχούρ της Παλαιστίνης κ. HaniAl- Hayekστον Δήμαρχο Κορυδαλλού Σταύρο Κασιμάτη. Ο κ. Al- Hayek, που συνοδευόταν από τη σύζυγο του και τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων της Πρεσβείας της Παλαιστινιακής Αρχής στην Αθήνα[…]

Περισσότερα »

Δ. Πειραιά: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους άστεγους

Συγκέντρωση τροφίμων, φαρμάκων, ρουχισμού, και ειδών πρώτης ανάγκης για τους άστεγους, διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Ομάδα εθελοντών «Alex» στην πόλη μας, σε συνεργασία με την Κοινωφελή

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *