ΣΕΦ: Εργασίες στις εσωτερικές αίθουσες και αναβάθμιση της ασφάλειας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο φουαγιέ – πατάρι, με σκοπό τη δημιουργία ενός σύγχρονου χώρου πολλαπλών χρήσεων.
Οι δυνατότητες χρήσης και αξιοποίησης του Συνεδριακού Χώρου, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, θα είναι αναβαθμισμένες καθώς θα το μετατρέψουν σε ένα χώρο, άνετο και υψηλής αισθητικής που θα περιλαμβάνει υποδομές για την πραγματοποίηση διαφορετικών τύπων εκδηλώσεων και συγκεκριμένα για Συνέδρια, Ημερίδες, Εκθέσεις, Διαλέξεις, Σεμινάρια, Συνεστιάσεις, Θεατρικές Παραστάσεις, Μουσικές εκδηλώσεις, Εκθέσεις κ.ο.κ..

Ανακατασκευή της Β’ Αίθουσας

Παράλληλα, πραγματοποιούνται εργασίες ανακατασκευής της Β’ Αίθουσας, με δομικές και ηλεκτρομηχανολογικές παρεμβάσεις αναβάθμισης.

Ύψιστη προτεραιότητα η ασφάλεια του σταδίου

Το ΣΕΦ αλλάζει! Και αλλάζει σε όλους τους τομείς, προκειμένου να μετατραπεί σε ένα Στάδιο ασφαλές με χώρους καθαρούς και προσιτούς για αθλητές και πολίτες.

Ένα μεγάλο εύρος εργασιών συνεχίζεται και με γνώμονα την αύξηση του αισθήματος ασφάλειας, πραγματοποιήθηκε η τοποθέτηση μπαρών για τη διαχείριση της κυκλοφορίας. Το φυλάκιο επέστρεψε στην αρχική του θέση, με συνέπεια στη φύλαξη των χώρων και προτεραιότητα την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία του χώρου στο σύνολο του.

Άνδρες της φύλαξης περιπολούν την έκταση του σταδίου αποτρέποντας κρουσματα παραβατικότητας.

Διοίκηση και εργαζόμενοι συνεχίζουμε δυναμικά και με όρεξη τις προσπάθειες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Για να καταστεί το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, προορισμός για όλους!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης ο νέος πρόεδρος της Super League

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία του Δ.Σ. της Super League στην οποία προέκυψε και ο νέος πρόεδρος της Λίγκας. Αυτός θα είναι ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης αφού συγκέντρωσε την πλειοψηφία της προτίμησης των μελών του συνεταιρισμού. Ο εκλεκτός της πλειοψηφίας των ομάδων της Super League, εκλέχθηκε με ψήφους 8-5 και με τον Αστέρα[…]

Περισσότερα »

«Ερυθρόλευκο» το ντέρμπι αιωνίων στο πινγκ πονγκ

Με το απόλυτο των νικών συνεχίστηκαν οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού στα πρωταθλήματα της Α1 Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, Ανδρών και Γυναικών αντίστοιχα. Στο ντέρμπι που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής στην αίθουσα του Σ.Ε.Φ. ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-2 του Παναθηναϊκού με τους Τάσο Ρηνιώτη και Γιάννη Σγουρόπουλο να πετυχαίνουν από δύο[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *