Σεμινάριο υποκριτικής από τον Τάσο Ιορδανίδη

Οι δύο κύκλοι του σεμιναρίου υποκριτικής «Η ταύτιση με τον ήρωα,η απομυθοποίησή του και η πραγματική έκθεση» θα πραγματοποιηθούν στα τέλη Μαΐου και στις αρχές Ιουνίου,στο θέατρο 104 απ’ τον Τάσο Ιορδανίδη.

Σεμινάριο Υποκριτικής: «Η ταύτιση με τον ήρωα,η απομυθοποίησή του και η πραγματική έκθεση»Το σεμινάριο του Τάσου Ιορδανίδη «Η ταύτιση με τον ήρωα,η απομυθοποίησή του και η πραγματική έκθεση» έχει ως στόχο να φέρει τους ηθοποιούς σε μία βαθύτερη συνάντηση του συνειδητού με το υποσυνείδητο και την εξοικείωση με τα εκφραστικά μέσα τους.

Οι χαρακτήρες περνούν πρώτα από μέσα μας για να «φανερωθούν» στη σκηνή. Οφείλουμε να τους σεβόμαστε χωρίς να τους φοβόμαστε. Η δική σου έκφραση, ο δικός σου νευρικός, εμπειρικός και ψυχικός κόσμος θα κατατεθεί. Η εξέλιξη μίας ατομικής τεχνικής  είναι το ζητούμενο και αποτελεί πολύ προσωπική υπόθεση για τον κάθε υποκριτή.

Διάρκεια σεμιναρίου: 35 ώρες κατανεμημένες σε 7,  πεντάωρες συναντήσεις.

Πληροφορίες
Α’ κύκλος

Ημερομηνίες: 20,21,22,23,24,25,26 Μαΐου

Β’ κύκλος

Ημερομηνίες: 27,28,29,30,31 Μαΐου και 1,2 Ιουνίου

Τιμή συμμετοχής: 300€ + ΦΠΑ
Ώρες: 10:00-15:00
Χώρος: Θέατρο 104

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 25 άτομα  (Θα τηρηθεί σειρά  προτεραιότητας)

Για εγγραφές στο Σεμινάριο : tasosiordanid28@gmail.com  (Απαραίτητη η αποστολή βιογραφικού με φωτογραφία.)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Σταμάτης Γονίδης και το δεύτερο βιβλίο του!

Από την Κατερίνα Παπαγεωργίου… Όλοι σχεδόν γνωρίζουμε τον Σταμάτη Γονίδη σαν τραγουδιστή, λίγοι ξέρουν πως έχει γράψει δυο βιβλία το δεύτερο μάλιστα μόλις κυκλοφόρησε με τίτλο “Η απόλυτη ευτυχία του να μην υπάρχεις” το εξώφυλλο το έχει φιλοτεχνήσει ο ίδιος! (εκδ. Ακτιστον). Στα βιβλία του καταπιάνεται με θέματα που διχάζουν[…]

Περισσότερα »

Ο Πολυχώρος VAULT φιλοξενεί την Street Art exhibition “ΒΑΨΤΟ!”

O Πολυχώρος VAULT 18-19-20 Δεκέμβρη υποδέχεται την έκθεση “ΒΑΨΤΟ”. Για τρεις ημέρες, το graffiti μέσα από τον καμβά, τη φωτογραφία και το video.  Ο graffiti writer Άtek (Σκουρλής Γιώργος) πάνω από μια δεκαετία είναι δραστήριο μέλος στο χώρο, έχοντας πολλές συμμετοχές σε φεστιβάλ και events, με δεκάδες δημιουργίες σε δραστηριότητες[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *