Σεμινάριο υποκριτικής από τον Τάσο Ιορδανίδη

Οι δύο κύκλοι του σεμιναρίου υποκριτικής «Η ταύτιση με τον ήρωα,η απομυθοποίησή του και η πραγματική έκθεση» θα πραγματοποιηθούν στα τέλη Μαΐου και στις αρχές Ιουνίου,στο θέατρο 104 απ’ τον Τάσο Ιορδανίδη.

Σεμινάριο Υποκριτικής: «Η ταύτιση με τον ήρωα,η απομυθοποίησή του και η πραγματική έκθεση»Το σεμινάριο του Τάσου Ιορδανίδη «Η ταύτιση με τον ήρωα,η απομυθοποίησή του και η πραγματική έκθεση» έχει ως στόχο να φέρει τους ηθοποιούς σε μία βαθύτερη συνάντηση του συνειδητού με το υποσυνείδητο και την εξοικείωση με τα εκφραστικά μέσα τους.

Οι χαρακτήρες περνούν πρώτα από μέσα μας για να «φανερωθούν» στη σκηνή. Οφείλουμε να τους σεβόμαστε χωρίς να τους φοβόμαστε. Η δική σου έκφραση, ο δικός σου νευρικός, εμπειρικός και ψυχικός κόσμος θα κατατεθεί. Η εξέλιξη μίας ατομικής τεχνικής  είναι το ζητούμενο και αποτελεί πολύ προσωπική υπόθεση για τον κάθε υποκριτή.

Διάρκεια σεμιναρίου: 35 ώρες κατανεμημένες σε 7,  πεντάωρες συναντήσεις.

Πληροφορίες
Α’ κύκλος

Ημερομηνίες: 20,21,22,23,24,25,26 Μαΐου

Β’ κύκλος

Ημερομηνίες: 27,28,29,30,31 Μαΐου και 1,2 Ιουνίου

Τιμή συμμετοχής: 300€ + ΦΠΑ
Ώρες: 10:00-15:00
Χώρος: Θέατρο 104

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 25 άτομα  (Θα τηρηθεί σειρά  προτεραιότητας)

Για εγγραφές στο Σεμινάριο : tasosiordanid28@gmail.com  (Απαραίτητη η αποστολή βιογραφικού με φωτογραφία.)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι Τρωάδες ανεβαίνουν στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά

Η παράσταση “Τρωάδες”, επιχειρεί μια σύγχρονη ανάγνωση, μια μεταφορά στο παγκόσμιο «σήμερα», στις συνέπειες των πολέμων, της οικονομικής κρίσης και των απολυταρχικών καθεστώτων, είναι η πιο δημοφιλής από τις σωζόμενες τραγωδίες του Ευριπίδη, κείμενο κατεξοχήν αντιπολεμικό, αποτυπώνει όσο κανένα κείμενο της αρχαίας ελληνικής γραμματείας την αλαζονεία της εξουσίας και τις[…]

Περισσότερα »

Πολιτιστική Ατζέντα… προτάσεις πολιτισμού και ψυχαγωγίας (24/12)

Από την Κατερίνα Παπαγεωργίου… Παραμονή Χριστουγέννων και οι εορταστικές εκδηλώσεις είναι πολλές σε μια μέρα λουσμένη στον ήλιο. Να υπογραμμίσουμε πως ο Πειραιάς την ερχόμενη Τρίτη με τη συμμετοχή της Λυρικής Σκηνής θα γιορτάσει στο Δημοτικό Θέατρο μια διπλή επέτειο, τα 180 χρόνια ζωής του Δήμου Πειραιά και τα 120[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *