Σεμινάριο υποκριτικής από τον Τάσο Ιορδανίδη

Οι δύο κύκλοι του σεμιναρίου υποκριτικής «Η ταύτιση με τον ήρωα,η απομυθοποίησή του και η πραγματική έκθεση» θα πραγματοποιηθούν στα τέλη Μαΐου και στις αρχές Ιουνίου,στο θέατρο 104 απ’ τον Τάσο Ιορδανίδη.

Σεμινάριο Υποκριτικής: «Η ταύτιση με τον ήρωα,η απομυθοποίησή του και η πραγματική έκθεση»Το σεμινάριο του Τάσου Ιορδανίδη «Η ταύτιση με τον ήρωα,η απομυθοποίησή του και η πραγματική έκθεση» έχει ως στόχο να φέρει τους ηθοποιούς σε μία βαθύτερη συνάντηση του συνειδητού με το υποσυνείδητο και την εξοικείωση με τα εκφραστικά μέσα τους.

Οι χαρακτήρες περνούν πρώτα από μέσα μας για να «φανερωθούν» στη σκηνή. Οφείλουμε να τους σεβόμαστε χωρίς να τους φοβόμαστε. Η δική σου έκφραση, ο δικός σου νευρικός, εμπειρικός και ψυχικός κόσμος θα κατατεθεί. Η εξέλιξη μίας ατομικής τεχνικής  είναι το ζητούμενο και αποτελεί πολύ προσωπική υπόθεση για τον κάθε υποκριτή.

Διάρκεια σεμιναρίου: 35 ώρες κατανεμημένες σε 7,  πεντάωρες συναντήσεις.

Πληροφορίες
Α’ κύκλος

Ημερομηνίες: 20,21,22,23,24,25,26 Μαΐου

Β’ κύκλος

Ημερομηνίες: 27,28,29,30,31 Μαΐου και 1,2 Ιουνίου

Τιμή συμμετοχής: 300€ + ΦΠΑ
Ώρες: 10:00-15:00
Χώρος: Θέατρο 104

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 25 άτομα  (Θα τηρηθεί σειρά  προτεραιότητας)

Για εγγραφές στο Σεμινάριο : tasosiordanid28@gmail.com  (Απαραίτητη η αποστολή βιογραφικού με φωτογραφία.)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Insomnia Greca: Στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά μια μεταμεσονύκτια εμπειρία

Από την Κατερίνα Παπαγεωργίου… Εμπνευσμένες από τρείς σημαντικές γιορτές είναι οι αντίστοιχες θεατρικές αγρυπνίες που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά σε μια συμπαραγωγή του Θεάτρου με το Boulouki Project και τον Κωνσταντίνο Ντέλλα γνωστό από τις παραστάσεις “Ο Έλλην Βρυκόλαξ” και “Ηλέκτρα το τελευταίο αίμα”. Ανάμεσα στις[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *