Σγουρός και Μώραλης στις σκυταλοδρομίες Βίκος Street Relays στο Πασαλιμάνι

Το «παρών» σε μια σημαντική αθλητική πρωτοβουλία που προάγει τον μαζικό αθλητισμό στο Πασαλιμάνι έδωσε ο Γιάννης Σγουρός, στο πλαίσιο της οποίας είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη.

Πρόκειται για το αθλητικό φεστιβάλ σκυταλοδρομιών δρόμου «Βίκος Street Relays» το οποίο διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά για 6ησυνεχόμενη χρονιά και πλέον αποτελεί θεσμό για την πόλη.

Γιάννης Σγουρός και Γιάννης Μώραλης παρακολούθησαν την εκδήλωση, συνομίλησαν και αντάλλαξαν απόψεις για το αύριο του Πειραιά και τους τρόπους συνεργασίας με την Περιφέρεια Αττικής.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής επισκέφθηκε έκθεση Κρητικών και άλλων τοπικών γεύσεων και προϊόντων, που διεξάγεται περιμετρικά στο Πασαλιμάνι όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει με εμπόρους, παραγωγούς αλλά και με εκατοντάδες πολίτες και επισκέπτες.

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Δήμο Πειραιά γι’ αυτές τις όμορφες και ξεχωριστές εκδηλώσεις που προάγουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό και προσφέρουν νότες απόδρασης από την καθημερινότητα στους πολίτες. Η επόμενη μέρα για την Αττική οφείλει να βρει όλες τις δυνάμεις ενωμένες ώστε να μην χαθεί ούτε μια μέρα. Ο Πειραιάς κατέχει δεσπόζουσα θέση στην προσπάθεια να επαναφέρουμε στην Αττική την κανονικότητα» σημείωσε σε δηλώσεις του.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Oλιστικό σχέδιο αντιπλημμυρικής προστασίας για τη Δυτ. Αθήνα

Σε τροχιά δημοπράτησης εισέρχεται η μελέτη για την αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων της Δυτικής Αθήνας με πόρους του ΠΕΠ Αττικής 2014 – 2020. Όπως αναφέρει η Περιφέρεια Αττικής, είναι ίσως η πρώτη φορά που επιχειρείται ένας ολιστικός σχεδιασμός για το κρίσιμο αυτό ζήτημα, μακριά από τοπικές ή αποσπασματικές προσεγγίσεις, λαμβάνοντας[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *