Επίσκεψη Γιάννη Σγουρού στον Πειραιά

Συνάντηση με μέλη και φίλους της παράταξης του π. Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού έγινε το Σάββατο 1/12 το πρωί σε γνωστό σημείο συνάντησης της Πλατείας Κοραή.

Ο πρώην Περιφερειάρχης Αττικής που έχασε οριακά το 2014 από τη Ρένα Δούρου θα προσπαθήσει να πάρει τη ρεβάνς, αν και πλέον στην εξίσωση έχει μπει και «ο παράγοντας Πατούλης».

Η δημοσκόπηση  της Opinion Poll που έγινε για τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής έδειξε  ότι αν κάποιος μπορεί να «χτυπήσει» την υποψηφιότητα Πατούλη στον β΄ γύρο, αυτός είναι ο Γιάννης Σγουρός.

Στη συγκέντρωση του Σαββάτου πάντως επικρατούσε αισιοδοξία, αφού όπως είπε ο ίδιος ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, η 25η Μαΐου θα είναι ημερομηνία σταθμός για την πολιτική πορεία της χώρας, αφού αν δεν έχουν προηγηθεί εθνικές εκλογές, η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις περιφερειακές θα αποτελέσει την αρχή του τέλους της πολιτικής του κυριαρχίας.
portnet.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δ. Πειραιά: Τουριστικός οδηγός “Destination Piraeus Guide”

Με αφορμή την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου, η οποία συμπίπτει με τις εκδηλώσεις για τις «Ημέρες Θάλασσας 2016» ο Δήμος Πειραιά προχώρησε στην έκδοση του 36σέλιδου τουριστικού οδηγού “DestinationPiraeusGuide” στα Αγγλικά, προκειμένου να διανεμηθεί στους χιλιάδες τουρίστες που καταφθάνουν καθημερινά στην πόλη με τα κρουαζιερόπλοια και όχι μόνο. Η[…]

Περισσότερα »

H Pepsi Co και ο Δ. Πειραιά… Μοιράζουν χαμόγελα!

Η Pepsi Co (Tasty Foods και PepsiCo – HBH), σε συνεργασία με το Δήμο Πειραιά ενώνουν τις δυνάμεις τους, εγκαινιάζοντας από κοινού μια σημαντική εκστρατεία εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, τη δράση«ΣΙΤΙΖΟΥΜΕ & Μοιράζουμε χαμόγελα!», διάρκειας 52 εβδομάδων, υποστηρίζοντας τους συνανθρώπους μας που έχουν περισσότερη ανάγκη, διανέμοντάς τους τρόφιμα και προϊόντα της[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *