Επίσκεψη Γιάννη Σγουρού στον Πειραιά

Συνάντηση με μέλη και φίλους της παράταξης του π. Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού έγινε το Σάββατο 1/12 το πρωί σε γνωστό σημείο συνάντησης της Πλατείας Κοραή.

Ο πρώην Περιφερειάρχης Αττικής που έχασε οριακά το 2014 από τη Ρένα Δούρου θα προσπαθήσει να πάρει τη ρεβάνς, αν και πλέον στην εξίσωση έχει μπει και «ο παράγοντας Πατούλης».

Η δημοσκόπηση  της Opinion Poll που έγινε για τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής έδειξε  ότι αν κάποιος μπορεί να «χτυπήσει» την υποψηφιότητα Πατούλη στον β΄ γύρο, αυτός είναι ο Γιάννης Σγουρός.

Στη συγκέντρωση του Σαββάτου πάντως επικρατούσε αισιοδοξία, αφού όπως είπε ο ίδιος ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, η 25η Μαΐου θα είναι ημερομηνία σταθμός για την πολιτική πορεία της χώρας, αφού αν δεν έχουν προηγηθεί εθνικές εκλογές, η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις περιφερειακές θα αποτελέσει την αρχή του τέλους της πολιτικής του κυριαρχίας.
portnet.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γ. Μώραλης: Είμαστε λίγο πριν την υπογειοποίηση των γραμμών ΗΣΑΠ στο Φάληρο

Έχουμε πάρει όλα τα μέτρα που επιβάλλονται για την προστασία από τον κορωνοιό αλλά το θέμα είναι ότι θα πρέπει και ο κόσμος να καταλάβει την ευθύνη που έχει απέναντι στον εαυτό του και την

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *