Επίσκεψη Γιάννη Σγουρού στον Πειραιά

Συνάντηση με μέλη και φίλους της παράταξης του π. Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού έγινε το Σάββατο 1/12 το πρωί σε γνωστό σημείο συνάντησης της Πλατείας Κοραή.

Ο πρώην Περιφερειάρχης Αττικής που έχασε οριακά το 2014 από τη Ρένα Δούρου θα προσπαθήσει να πάρει τη ρεβάνς, αν και πλέον στην εξίσωση έχει μπει και «ο παράγοντας Πατούλης».

Η δημοσκόπηση  της Opinion Poll που έγινε για τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής έδειξε  ότι αν κάποιος μπορεί να «χτυπήσει» την υποψηφιότητα Πατούλη στον β΄ γύρο, αυτός είναι ο Γιάννης Σγουρός.

Στη συγκέντρωση του Σαββάτου πάντως επικρατούσε αισιοδοξία, αφού όπως είπε ο ίδιος ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, η 25η Μαΐου θα είναι ημερομηνία σταθμός για την πολιτική πορεία της χώρας, αφού αν δεν έχουν προηγηθεί εθνικές εκλογές, η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις περιφερειακές θα αποτελέσει την αρχή του τέλους της πολιτικής του κυριαρχίας.
portnet.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεδριάζει την Τρίτη το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά

Συνεδριάζει την Tρίτη 30-12 στις  16:00 στο Δημαρχείο το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά με τα εξής Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:   ΘΕΜΑ 1ο: «Έγκριση ένταξης και υποβολής αίτησης για ένταξη, του Δήμου Πειραιά, στη ρύθμιση των βεβαιωμένων  και ληξιπρόθεσμων οφειλών (ρυθμισμένων και μη ρυθμισμένων) έως την 30-11- 2014, σύμφωνα με το Ν.4316/14 (ΦΕΚ 270/24-12-2014) άρθρο 79,[…]

Περισσότερα »

Π.Ε. Πειραιά: Συνάντηση για το ρέμα στην περιοχή «ΣΙΤΑΠΟΘΗΚΕΣ»

Συνάντηση εργασίας συγκάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης για την αντιμετώπιση προβλημάτων στην περιοχή «ΣΙΤΑΠΟΘΗΚΕΣ» ή «ΡΕΜΑ ΚΟΚΚΙΝΟΒΡΑΧΟΥ» του  Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας. Η περιοχή ήταν χαρακτηρισμένη ως Χώρος Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Αποβλήτων (ΧΑΔΑ). Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι της Γενικής Γραμματείας Συντονισμού & Διαχείρισης Αποβλήτων του ΥΠΕΣ, του Δήμου Κερατσινίου –[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *