Σιδηρόδρομοι: Κανονικά τα δρομολόγια Τρίτη – Τετάρτη

Κανονικά θα εκτελούνται όλα τα δρομολόγια σε τρένα, συμπεριλαμβανομένου του Προαστιακού και των τουριστικών διαδρομών, αύριο Τρίτη και μεθαύριο Τετάρτη, αφού οι απεργιακές κινητοποιήσεις που είχε εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών με απόφαση του Δικαστηρίου (είχαν προσφύγει οι διοικήσεις ΕΕΣΣΤΥ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ) κρίθηκαν παράνομες.

Σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών ενημερώνει ότι προχωρά σε αναστολή των κινητοποιήσεων και δηλώνει:

«Παραμένουμε πιστοί στο διεκδικητικό μας πλαίσιο για Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και θα οργανώσουμε ξανά τις κινητοποιήσεις μας και με νέες αποφάσεις θα τις ανακοινώσουμε. Καλούμε τα σωματεία και τους εργαζόμενους σε ετοιμότητα και μαζί θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε τόσο για υπογραφή ΣΣΕ όσο και για όποια νομοσχέδια κατατίθενται και καταπατούν τα εργασιακά μας δικαιώματα».

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΛΜΕ: Κινδυνεύουν τα προσωπικά δεδομένα των μαθητών

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στους εκπαιδευτικούς  εγκύκλιος του υπ. Παιδείας που προβλέπει την εγκατάσταση στα σχολεία του νέου ηλεκτρονικού συστήματος «my school», ενώ παράλληλα το ανώτατο συνδικαλιστικό όργανο των καθηγητών κατέθεσε προσφυγή προς την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ζητώντας την επιβολή κυρώσεων στο Υπουργείο εφόσον αποδειχθεί ότι παραβιάζονται προσωπικά δεδομένα μαθητών[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *