Σπυρίδων: Πρόγραμμα 35 εκ. για την μείωση της γραφειοκρατίας

Επιμέλεια Κ. Πετούση

Κοινωνία, περιβάλλον και ανάπτυξη αποτελούν τους τρεις τομείς στους οποίους στηρίζονται οι μελέτες και οι τεχνικές υπηρεσίες, που παρέχει σε δήμους, περιφέρειες και κρατικές δομές, η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης Α.Ε. (ΕΕΤΑΑ) , όπως δήλωσε στο Κανάλι Ένα και την εκπομπή «Προ παντός ψυχραιμία» του Νίκου Μπαρδούνια, ο νεοεκλεγείς διευθύνων σύμβουλος και επί σειρά ετών μέλος της τοπικής αυτοδιοίκησης -σε θέσεις ευθύνης- Σπύρος Σπυρίδων.

Μεταξύ άλλων εξήγησε ότι το 70% του προσωπικού αποτελείται από επιστήμονες, υψηλού μορφωτικού επιπέδου, και προανήγγειλε την λειτουργία μίας μεγάλης τεχνική υπηρεσίας που θα καλύψει όλα τα κενά στις αντίστοιχες υπηρεσίες της χώρας, στο πλαίσιο στήριξης των μικρών δήμων.

Ο κ. Σπυρίδων αναπτύσσοντας τις δραστηριότητες της εταιρείας, αναφέρθηκε στην προσπάθεια αξιοποίησης ενός ευρωπαϊκού προγράμματος ύψους 35 εκατομ. ευρώ, που αφορά στην μείωση της γραφειοκρατίας και απλούστευσης των διαδικασιών, δηλώνοντας αισιόδοξος για τον χρόνο ολοκλήρωσης του προγράμματος.

Στο πλαίσιο της ανταλλαγής απόψεων για καλύτερα αποτελέσματα, δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι στο προσεχές μέλλον θα συναντηθεί και με τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Σπυρίδωνος

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα επικεφαλής στο συνδυασμό «Πειραιάς Όλοι Μαζί»

Νέα επικεφαλής και Δημοτική Σύμβουλος Πειραιά του συνδυασμού «Πειραιάς Όλοι Μαζί», είναι η κυρία Ευπραξία Καλλέργη, η οποία έδωσε σήμερα τον προβλεπόμενο όρκο ενώπιων του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη Στην ορκωμοσία ήταν παρών και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ. Γιώργος Δαβάκης. Η κυρία Καλλέργη, μετά από την[…]

Περισσότερα »

Ο Γιάννης Μώραλης υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά

Ανακοίνωσε επισήμως την υποψηφιότητα του για το Δήμο Πειραιά ο Γιάννης Μώραλης. Ο κ. Μώραλης ανέφερε ότι: «Ο Πειραιάς πρωταγωνιστεί πάντα στη ζωή μου και μοιράζομαι κοινούς προβληματισμούς με τους Πειραιώτες, καλώντας τους με αγάπη, πάθος, σχέδιο και γνώση να δουλέψουμε μαζί για την ανοικοδόμηση του Πειραιά».

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *