Στ. Αντωνάκου: Διαρκής η συνεργασία με τον Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη

Συνάντηση με τον δήμαρχο Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη, πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την εξέλιξη και την πορεία των έργων που χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικής και τονίστηκε ότι η επικοινωνία και η συνεργασία μεταξύ του δήμου και της αντιπεριφέρειας θα είναι συνεχής.

Η κ. Σταυρούλα Αντωνακου τόνισε σε δήλωση της:

«Ο κύριος Ιωακειμιδης είναι ένας πολύ έμπειρος αυτοδιοικητικός και επί χρόνια δήμαρχος, ενός μεγάλου και σημαντικού δήμου της Αττικής.

Η συνεργασία μας θα είναι διαρκής ώστε να προγραμματίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις μελλοντικές κινήσεις μας για έργα, τα οποία θα συμβάλλουν στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής των δημοτών.

Οι συναντήσεις εργασίας με όλους τους δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό καθ΄ όλη την διάρκεια της θητείας μας, ώστε να καταφέρουμε να είμαστε αποτελεσματικοί προς όφελος των πολιτών».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αιτήσεις για δωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια στο Πειραιά

Του Σταύρου Μαλιχούδη… Ξεκίνησε την Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίο, η περίοδος υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στα δωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια που διοργανώνει η Διεύθυνση Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του δήμου Πειραιά, σε συνεργασία με επιστήμονες της πόλης. Μιλώντας στο Κανάλι Ένα, η διευθύντρια του τομέα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, Βάσω[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *