Στ. Αντωνάκου: Ο ρόλος της εκπαίδευσης στον αθλητισμό

Κάθε  λέξη και κάθε έκφραση τής Σταυρούλας Αντωνάκου ήταν τροφή για σκέψη για τους σπουδαστές μεγάλου ιδιωτικού εκπαιδευτικού ιδρύματος του Πειραιά, που διοργάνωσε σεμινάριο με ομιλήτρια την αντιπρόεδρο του ΟΠΑΝ. Με την ιδιότητα της Ολυμπιονίκη, της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας και της πρώην αρχηγού των ομάδων πόλο γυναικών του Ολυμπιακού και του Εθνικού η κ. Αντωνάκου είχε πολλά να πει στους αυριανούς φυσιοθεραπευτές, προπονητές, διατροφολόγους και δημοσιογράφους και το κυριότερο τους ανέλυσε τη σημασία που έχουν οι σπουδές όχι μόνο για τους ίδιους, αλλά και για τους νεαρούς αθλητές οι οποίοι ταυτόχρονα με την καριέρα τους σπουδάζουν.
Δείτε στο επισυναπτόμενο video τι δήλωσαν στη web tv του σταθμού μας τόσο η κ. Αντωνάκου όσο και ο υπεύθυνος αθλητισμού του ΙΕΚ Αλφα και Γ.Γ. των Βετεράνων του Ολυμπιακού, κ. Αντώνης Γλύκας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Παπάζογλου “Κανείς εδώ δεν τραγουδά”

Του Παναγιώτη Φύτρα… Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται αύριο από το αντίο του Νίκου Παπάζογλου. Ιδιαίτερος τραγουδοποιός και ερμηνευτής με μία εντυπωσιακά ευρύτερη αποδοχή που ξεπέρασε τα σύνορα της Θεσσαλονίκης από όπου ξεκίνησε. Τόσο στη δισκογραφία όσο και στις ζωντανές εμφανίσεις ακολούθησε ένα δικό του αντισυμβατικό δρόμο, σύμφωνα πάντα με τις τρέχουσες[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *