Στ. Αντωνάκου: Στις περισσότερες τηλεδιασκέψεις είμαι η μόνη γυναίκα

 

 

 

 

Η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου μίλησε στο Κανάλι Ένα και την εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση» με την δημοσιογράφο Λία Λάππα, για τις εμπειρίες της ως αθλήτρια και ως πολιτικός, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας.

«Τα νερά της πολιτικής είναι πιο βαθιά από της πισίνας, αλλά κολυμπάμε» είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι ο χώρος της πολιτικής είναι ανδροκρατούμενος.

Όπως παραδέχτηκε, «σε τηλεδιασκέψεις που συμμετέχω παρατηρώ πολλές φορές ότι είμαι η μόνη γυναίκα», ωστόσο τόνισε ότι «οι συμπολίτες μου μου έχουν δώσει πρωτιές σε εκλογικές αναμετρήσεις, ο κόσμος βλέπει πια με άλλο μάτι τις γυναίκες».

Παράλληλα η κα Αντωνάκου ανέφερε ότι «Στην Περιφέρεια Αττικής υπάρχουν πολλές γυναίκες σε θέσεις ευθύνης. Οι γυναίκες έχουν αποδείξει ότι σε τέτοιες θέσεις τα καταφέρνουν πολύ καλά».

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, μαζί με την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά στον αέρα της εκπομπής ήταν και ο δημοσιογράφος Λουκάς Θεοφανόπουλος.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δ. Πειραιά: Οδοντοστοματολογικός έλεγχος των νηπίων στους Βρεφ. Σταθμούς

Ολοκληρώθηκε ο προληπτικός οδοντοστοματολογικός έλεγχος των νηπίων που φοιτούν στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Πειραιά. Το πρόγραμμα αποτελεί μέρος ολοκληρωμένου προγράμματος στοματικής υγείας που υλοποιείται κάθε χρόνο τα τελευταία τέσσερα χρόνια σε σχεδόν όλα τα δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία του Δήμου Πειραιά. Ο προληπτικός οδοντοστοματολογικός έλεγχος πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα[…]

Περισσότερα »

Φροντίδα για τους άπορους από τους μαθητές του 10ο Γυμν. Πειραιά

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία που συγκινεί και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση έλαβαν μαθητές και καθηγητές του 10ουΓυμνασίου Πειραιά, καθώς συγκέντρωσαν τρόφιμα για τους άστεγους και τους άπορους συμπολίτες μας, που βρίσκονται υπό τη φροντίδα της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά. Οι μαθητές κινητοποιήθηκαν και συγκέντρωσαν τρόφιμα με τη στήριξη και την καθοδήγηση[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *