Στ. Αντωνάκου: Στόχος μας η καθημερινότητα και ο εκσυγχρονισμός των Δήμων

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κορυδαλλού Νίκο Χουρσαλά, πραγματοποίησε την Παρασκευή η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου.

Συζήτησαν για την πορεία των έργων που χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικής και για μελλοντικές κοινές κινήσεις με τον Δήμο Κορυδαλλού.

Σε δήλωση της η Αντιπεριφερειάρχης τόνισε: «Ο κύκλος των πρώτων επισήμων συναντήσεων με τους δημάρχους συνεχίζεται καθημερινά. Με τον κύριο Χουρσαλά συζητήσαμε πολλά θέματα αλλά και για έργα που εξελίσσονται και θα εξελιχθούν στον Δήμο κορυδαλλού. Η Περιφέρεια θα συνδράμει σε κάθε προσπάθεια της τοπικής αυτοδιοίκησης Α’ βαθμού, για βελτίωση της καθημερινότητας αλλά και εξέλιξης και εκσυγχρονισμού των δήμων».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΕΣΥΔΑΠ: Eκστρατεία καθαρισμού της Λεωφ. Σχιστού

Με βάση την κοινή προσπάθεια του Περιβαλλοντικού Συνδέσμου Δήμων Αθήνας – Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ) και των Δήμων Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη,  Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Αιγάλεω, Κορυδαλλού, Χαϊδαρίου, Αγίας Βαρβάρας και Περάματος για προστασία του περιβάλλοντος, βελτίωση ποιότητας ζωής των πολιτών αλλά και της πυροπροστασίας του – μοναδικής αξίας για την[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *