Στ. Αντωνάκου: Στόχος μας η καθημερινότητα και ο εκσυγχρονισμός των Δήμων

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κορυδαλλού Νίκο Χουρσαλά, πραγματοποίησε την Παρασκευή η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου.

Συζήτησαν για την πορεία των έργων που χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικής και για μελλοντικές κοινές κινήσεις με τον Δήμο Κορυδαλλού.

Σε δήλωση της η Αντιπεριφερειάρχης τόνισε: «Ο κύκλος των πρώτων επισήμων συναντήσεων με τους δημάρχους συνεχίζεται καθημερινά. Με τον κύριο Χουρσαλά συζητήσαμε πολλά θέματα αλλά και για έργα που εξελίσσονται και θα εξελιχθούν στον Δήμο κορυδαλλού. Η Περιφέρεια θα συνδράμει σε κάθε προσπάθεια της τοπικής αυτοδιοίκησης Α’ βαθμού, για βελτίωση της καθημερινότητας αλλά και εξέλιξης και εκσυγχρονισμού των δήμων».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμαρχος Πειραιά στην εκδήλωση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε σήμερα στην εκδήλωση κοπής της πίτας του Συλλόγου Δρομέων Υγείας, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ο.Λ.Π.  Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης  ο κ.  Δήμαρχος επέδωσε τιμητική πλακέτα του Συλλόγου  στον καρδιολόγο, αθλητίατρο κ. Εμμανουήλ Χριστουλάκη για την πολυετή προσφορά του στον άνθρωπο,[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *