Στ. Αντωνάκου: Στόχος μας η καθημερινότητα και ο εκσυγχρονισμός των Δήμων

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κορυδαλλού Νίκο Χουρσαλά, πραγματοποίησε την Παρασκευή η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου.

Συζήτησαν για την πορεία των έργων που χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικής και για μελλοντικές κοινές κινήσεις με τον Δήμο Κορυδαλλού.

Σε δήλωση της η Αντιπεριφερειάρχης τόνισε: «Ο κύκλος των πρώτων επισήμων συναντήσεων με τους δημάρχους συνεχίζεται καθημερινά. Με τον κύριο Χουρσαλά συζητήσαμε πολλά θέματα αλλά και για έργα που εξελίσσονται και θα εξελιχθούν στον Δήμο κορυδαλλού. Η Περιφέρεια θα συνδράμει σε κάθε προσπάθεια της τοπικής αυτοδιοίκησης Α’ βαθμού, για βελτίωση της καθημερινότητας αλλά και εξέλιξης και εκσυγχρονισμού των δήμων».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δ. Σαλαμίνας

Τις ευχές της Περιφερειάρχη Ρένας Δούρου μετέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Σαλαμίνας. Στο χαιρετισμό του, αφού έδωσε τις ευχές του για Καλή Χρονιά με Υγεία, Θετική Ενέργεια και Αλληλεγγύη για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, ευχαρίστησε την Δήμαρχο κ. Ρούλα Νάνου, τους Αντιδημάρχους,[…]

Περισσότερα »

ΔΣΠ: Καταδικάζει την επίθεση στο Σχολείο Μεταναστών Πειραιά

Ψήφισμα εξέδωσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά, στο οποίο καταδίκασε την επίθεση στο σχολείο μεταναστών Πειραιά, συγκεκριμένα: “O Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά κατηγορηματικά και απερίφραστα καταδικάζει την απρόκλητη επίθεση οπαδών της Χρυσής Αυγής στο κτιριακό συγκρότημα που φιλοξενείται το Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά. Καταγγέλλει κάθε αντίληψη και πράξη βίας και ρατσισμού, που[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *