Στ. Αντωνάκου: Στόχος μας να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των πολιτών

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Περάματος Γιάννη Λαγουδάκη πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν έργα που εξελίσσονται αλλά και θα εξελιχθούν στον δήμο και θέματα που αφορούν την ασφάλεια των πολιτών στην περιοχή.

Σε δήλωση της η Αντιπεριφερειάρχης τόνισε:

«Με τον κ. Λαγουδάκη πραγματοποιήσαμε μια πολύωρη συνάντηση όπου συζητήσαμε όλα τα καίρια θέματα του Δήμου.

Ως Περιφέρεια Αττικής ο στόχος μας είναι κατ΄αρχήν να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των πολιτών, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς και στο Πέραμα αυτό είναι απόλυτα αναγκαίο.

Θα έχουμε συνεχή επικοινωνία για την γρήγορη εξέλιξη των έργων που χρηματοδοτούνται εκεί αλλά και για τις μελλοντικές κοινές δράσεις μας, για να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής των δημοτών».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Γ. Δαβάκης Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Πειραιά

Πραγματοποιήθηκαν οι δημαιρεσίες για την εκλογή Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, μελών της Οικονομικής Επιτροπής, μελών της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και των εκπροσώπων για τη Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής στο Δήμο Πειραιά. Τα αποτελέσματα των δημαιρεσιών είναι τα εξής: ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά:[…]

Περισσότερα »

Παρέμβαση ΚΕΔΕ για τη λειτουργία των ΚΔΑΠ ΜΕΑ

Την άμεση παρέμβαση των συναρμόδιων υπουργείων προκειμένου να τροποποιηθεί η Υπουργική Απόφαση που αφορά στη λειτουργία των Κέντρων  Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ), ζητεί με σχετική επιστολή του ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης. Η επιστολή απευθύνεται στον υπουργό Εσωτερικών Π. Σκουρλέτη, την υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *