Στάσεις εργασίας στα λεωφορεία αύριο Πέμπτη

Του Θοδωρή Ασβεστόπουλου

Στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία την Πέμπτη 21 Ιουνίου, αντιδρώντας στο κλείσιμο του αμαξοστασίου του Ελληνικού.

Συγκεκριμένα τα λεωφορεία θα είναι ακινητοποιημένα από τις 11 π.μ. έως τις 5 μ.μ. Η απόσυρση τους θα αρχίσει σταδιακά από τις 10 π.μ. ενώ η κυκλοφορία τους θα έχει αποκατασταθεί έως τις 6 μ.μ.

Οι στάσεις εργασίας αφορούν όλες τις λεωφορειακές γραμμές, συμπεριλαμβανομένων και του Αεροδρομίου.

«Με το κλείσιμο του αμαξοστάσιου του Ελληνικού θα μειωθεί κατά πολύ το συγκοινωνιακό έργο στη νοτιοανατολική Αττική και οι επιβάτες θα περιμένουν ακόμα περισσότερο στις στάσεις», δήλωσε στο Κανάλι Ένα και τον Θοδωρή Ασβεστόπουλο ο πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ Κωνσταντίνος Σιωρίκης.

Παράλληλα σημείωσε ότι αυτοί που σχεδιάζουν το κλείσιμο του Ελληνικού εμποδίζουν τους οδηγούς να σταθμεύουν εκεί τα λεωφορεία και τους στέλνουν σε άλλα αμαξοστάσια.

Οι δηλώσεις του πρόεδρου του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ Κωνσταντίνου Σιωρίκη που έγιναν στο Καναλι Ένα τη Δευτέρα 18/6.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Β. Παπαχρήστος: «Στη Β. Ήπειρο καταστρέφουν τα μνημεία μας, την ιστορία μας, το είναι μας»

του Θοδωρή Ασβεστόπουλου Συνεχίζονται οι αλβανικές προκλήσεις στα ελληνικά χωριά της Βορείου Ηπείρου λίγες μέρες πριν το 40ήμερο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Το απόγευμα της Δευτέρας 3 Δεκεμβρίου άγνωστοι κατέστρεψαν το μνημείο του εθνικού ήρωα Θύμιου Λιώλη, στο χωριό καταγωγής του, την Κρανιά Αγίων Σαράντα. Επίσης έσκισαν την ελληνική σημαία[…]

Περισσότερα »

Σε πορτοκαλί συναγερμό το σύστημα ηλεκτροδότησης

Πορτοκαλί συναγερμό» κήρυξε ο Διαχειριστής του Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) λόγω της απεργίας της ΓΕΝΟΠ, θέτοντας, παράλληλα, το σύστημα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Ο ΑΔΜΗΕ επικαλείται «έλλειψη σημαντικής ποσότητας θερμικής παραγωγής της τάξεως των 5.2GW και αβεβαιότητα σχετικά με τη διαθεσιμότητα Μονάδων Παραγωγής». Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες σε επιστολή[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *