Στάση εργασίας στο Μετρό σήμερα

Νέα ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό σήμερα, καθώς οι εργαζόμενοι του Μετρό θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας.

Η στάση εργασίας θα ξεκινήσει από τις 11:00 το βράδυ ως το τέλος της βάρδιας, και γίνεται από το σωματείο ηλεκτροδηγών του μετρό, που διαμαρτύρεται για τις ελλείψεις σε ανταλλακτικά και προσωπικό.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η σιωπή λένε είναι χρυσός…

Στην περίπτωση όμως της διοίκησης της ΣΤΑΣΥ η σιωπή σημαίνει ενοχή. Δυστυχώς παρά την προειδοποιητική στάση εργασίας που πραγματοποιήσαμε στις 25/6/18 δεν έχουμε πάρει καμία απάντηση στα τόσο σοβαρά θέματα που πολλάκις της έχουμε θέσει. Βυθισμένοι στην αναπαυτική τους πολυθρόνα μάλλον δεν έχουν συνειδητοποιήσει την δεινή θέση που έχουν φέρει την εταιρία λόγο της έλλειψης ανταλλακτικών άρα και διαθέσιμων συρμών καθώς και την τεράστια έλλειψη ηλεκτροδηγών.

Για τους λόγους αυτούς το Σωματείο μας προκηρύσσει νέα στάση εργασίας για την Παρασκευή 29/6/18 από τις 23:00μ.μ έως την λήξη της βάρδιας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπερβάσεις του ορίου ενημέρωσης κοινού του όζοντος στην Αθήνα

Υπέρβαση του καταγράφηκε στις 2 το μεσημέρι σύμφωνα με μετρήσεις του Δικτύου Παρακολούθησης Ατμόσφαιρας της Αθήνας. Συγκεκριμένα στις 2 το μεσημέρι στο σταθμό Λυκόβρυσης η τιμή του όζοντος ήταν 186 μg/m³ με όριο ενημέρωσης κοινού το 180 μg/m³ και όριο συναγερμού το 240 μg/m³. Από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής[…]

Περισσότερα »

Ο Βενιζέλος «ξετινάζει» νομικά την Προανακριτική για Novartis

«Ακραία θεσμική αθλιότητα συνιστά η πρόταση σύστασης κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση Νοβάρτις που υπέγραψαν οι βουλευτές των  ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ». «Νομίζουν ότι έκαναν το τέλειο πολιτικό και θεσμικό έγκλημα, αλλά έκαναν λάθος», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Και αναλύει την πρόταση της κυβέρνησης για Προανακριτική για την[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *