Στη Βουλή ρύθμιση για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς – Μετάθεση στην Τουρκία

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να προωθηθεί στη Βουλή η νομοθετική ρύθμιση, που θα ανοίξει τον δρόμο για την αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Τουρκία.

Μέσω της ρύθμισης, που θα κατατεθεί στη Βουλή, οι στρατιωτικοί μετατίθενται στην Τουρκία, έχουν σταθερή κατοικία που, σε επίπεδο νομικής αντιμετώπισης, το Δικαστήριο της Τουρκίας πρέπει να το δεχθεί, προκειμένου να αποφασίσει την άρση της προσωρινής κράτησης.

Αυτό γνωστοποίησε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης, σε συνέντευξή του στο πρώτο πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπ. Υγείας: Διευκρινίσεις για τη νέα διαδικασία πρόσληψης επικουρικού προσωπικού

Διευκρινίσεις για την θεσμοθέτηση της νέας διαδικασίας πρόσληψης και τοποθέτησης του λοιπού επικουρικού προσωπικού, πλην ιατρών, δίνει με ανακοίνωσή του το υπουργείο Υγείας. Σύμφωνα με τη νέα εφαρμογή, οι δημόσιοι Φορείς Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΦΠΥΥ), (Νοσοκομεία και Φορείς Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας), οι ΔΥΠε,  το ΕΚΑΒ, ο ΕΟΠΥΥ, ο ΕΟΦ, το ΕΚΕΑ, το[…]

Περισσότερα »

Υπ. Προστασίας Πολίτη: Ο Β. Κικίλιας διαστρεβλώνει τις δηλώσεις του Ν. Τόσκα

Για σκόπιμη διαστρέβλωση των δηλώσεων του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα από τον εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ.  κάνει λόγο το Γραφείο Τύπου του υπουργείου. «Ο κ. Κικίλιας πριν μιλήσει θα πρέπει να γυρίσει πίσω και να αναλογιστεί γιατί δεν έκαναν ούτε ένα βήμα στη βελτίωση του Πυροσβεστικού Σώματος σε αντίθεση[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *