Στην εκπομπή “καλλίΠόλις” του Σαββάτου 25/5

Η Λίλα Παπαπάσχου και ο Χρήστος Σούτος στο σοτύντιο του Καναλιού Ένα με τους αξιόλογους καλλιτέχνες Πέννυ Μηλιά και Μπάμπη Λουκόπουλο, με αφορμή την παρουσίαση πέντε θεατρικών έργων της Νίκης Ράπτη, με τη μορφή θεατρικού αναλογίου, στο θέατρο Μπιπ, σε σκηνοθεσία της ίδιας.

Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την ζεστή και όμορφη παρέα τους, για όσα μοιράστηκαν μαζί μας για τις πολλές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητές τους, αλλά και για την ουσιαστική κουβέντα γύρω από το νέο ελληνικό θέατρο και τις φωνές που το εκπροσωπούν και πρέπει να ακουστούν, με αφορμή τα έργα:«Ο ηθοποιός», «Πενθεσίλεια» «Μια φιλική επίσκεψη» και «Η Κιβωτός» που έχουν ήδη παρουσιαστεί με επιτυχία, με μεγαλύτερη έμφαση στο τελευταίο έργο με τίτλο “Η Ταράτσα” που θα παρουσιαστεί αυτήν την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το όμορφο δώρο της Πέννυς Μηλιά/συγγραφέα-ηθοποιού στην εκπομπή, το ήδη ανεβασμένο στο θέατρο Μπιπ “Ισπανικό Καλοκαίρι”. το πρώτο της θεατρικό έργο. Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια σε όλους!

 

Τη δεύτερη ώρα της εκπομπής με τους αξιόλογους και ταλαντούχους ηθοποιούς Κατερίνα Σιγάλα (Μίνα) και Θανάση Τσεκούρα (Κόμης Δράκουλας), που πρωταγωνιστούν, μαζί με ένα εκλεκτό σύνολο ηθοποιών, στην παράσταση “Dracula”, που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Bram Stoker και παρουσιάζεται για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων στο Θέατρο “Χώρος”, σε δραματουργική απόδοση, διασκευή και σκηνοθεσία Θοδωρή Ελευθεριάδη.

Ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ και στους δύο για την απολαυστική και γεμάτη ενδιαφέρουσες αντιθέσεις συζήτησή μας, γύρω από το πολυδιαβασμένο μυθιστόρημα του Bram Stoker «Dracula» που μεταφέρεται από τις16 Μαΐου και για 10 μόνο παραστάσεις, στη σκηνή του θεάτρου «Χώρος», από τον ταλαντούχο σκηνοθέτη Θοδωρή Ελευθεριάδη, ο οποίος επιχειρεί να μεταφέρει στο κοινό τη σκοτεινή ατμόσφαιρα της φανταστικής αυτής ιστορίας του κόμη Dracula, χρησιμοποιώντας εντυπωσιακά «εφέ» που κάνουν ακόμα πιο ρεαλιστική την εμπειρία αυτή για το κοινό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εncardia Kaloceri 2014 στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς

Με καινούργιες αποσκευές φτάνουν οι encardia στη Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς (Πεζόδρομος Προφ. Ηλία, Χαλάνδρι)  αυτό το καλοκαίρι! Νέοι ήχοι και φωνές που μιλούν για τον έρωτα, δεν φοβούνται τη χαρά, αμφισβητούν τις εξουσίες. Με κιθάρες και βιολιά, με κύμβαλα κάθε λογής και χορούς εκστατικούς οι encardia σμίγουν με το κοινό[…]

Περισσότερα »

Σημαντικές εκθέσεις στο Μουσείο Μπενάκη από τον Σεπτέμβριο

Σημαντικές εκθέσεις θα φιλοξενηθούν από τον Σεπτέμβριο μέχρι και τους πρώτους μήνες του καινούργιου χρόνου στο Μουσείο Μπενάκη. Μια σύντομη περιήγηση στο πρόγραμμα του μουσείου αποκαλύπτει

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *