Στην ετήσια εκδήλωση της Παγκρητίου Ενώσεως ο Δήμαρχος Πειραιά

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε στην ετήσια εκδήλωση της Παγκρητίου Ενώσεως, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο πλοίο «ΚΡΗΤΗ 2» στο λιμάνι του Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, στον χαιρετισμό του,  αφού ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους,  τόνισε ότι με την  Παγκρήτια Ένωση έχει αναπτυχθεί μια καλή σχέση τα τελευταία χρόνια, προσθέτοντας πως με την Κρήτη τον συνδέουν ισχυροί δεσμοί.

Ο κ. Μώραλης επεσήμανε ότι το 2020 θα είναι μια χρονιά που πρέπει να έχουμε αισιοδοξία σε όλα τα θέματα: οικονομικά, κοινωνικά, εθνικά, γεωπολιτικά. «Πιστεύω ότι υπάρχει ομοψυχία και νομίζω ότι θα πάμε καλά», υπογράμμισε  ο Δήμαρχος Πειραιά.

Σημειώνεται, ότι νωρίτερα ο κ. Μώραλης παρευρέθηκε στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων, η οποία πραγματοποιήθηκε στον  Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γ. Μώραλης: Συναντήσεις με κατοίκους και καταστηματάρχες του Πειραιά

Με κατοίκους και καταστηματάρχες του Πειραιά συναντήθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» Γιάννης Μώραλης. Ο κ. Μώραλης βρέθηκε στην Καλλίπολη, τον Άγιο Βασίλειο και τη Φρεαττύδα, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους Πειραιώτες για τα χρόνια προβλήματα της περιοχής τους. Παράλληλα ο υποψήφιος Δήμαρχος[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *