«Στήριξη στους Αγγελόπουλους – Εγγυητής ο κ. Μαρινάκης»

Την αμέριστη στήριξή της  στους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο εκφράζει με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός  και επισημαίνει πως εάν χρειαστεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης εγγυάται πως «η ομάδα μπάσκετ θα θα πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη, όπως συμβαίνει και με την ποδοσφαιρική ομάδα και με τα Ερασιτεχνικά τμήματα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, που έχουν την αμέριστη στήριξή του».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
«Παρακολουθούμε, εδώ και ημέρες, από κέντρα εχθρικά προς την οικογένεια του Ολυμπιακού, μία προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων, σχετικά με το μέλλον της ομάδας μπάσκετ του Συλλόγου. Μέσα προσκείμενα στον κ. Μελισσανίδη (Live Sport) και στον κ. Σαββίδη (sdna) αναφέρονται με επιμονή σε προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και σε πιθανή εμπλοκή του Σωκράτη Κόκκαλη, με την ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου μας, χωρίς ποτέ οποιοδήποτε θέμα να έχει ανοίξει, από την ίδια τη ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Τα δημοσιεύματα αυτά, προφανώς δεν υπηρετούν τα συμφέροντα της οικογένειας του Θρύλου και θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε τα εξής:

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει εμπιστοσύνη στους αδερφούς Αγγελόπουλους, οι οποίοι ανέλαβαν μόνοι τους το βάρος της ομάδας μπάσκετ, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, από αγωνιστική και οικονομική άποψη, πλήρωσαν όλα τα χρέη που βρήκαν, επένδυσαν πολλά εκατομμύρια ευρώ και οδήγησαν την ομάδα μας σε μοναδικές επιτυχίες. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έχουν την απόλυτη στήριξή μας, στη προσπάθεια τους να επαναφέρουν την ομάδα μας στην κορυφή και είναι αυτοί που θα αποφασίσουν για το μέλλον της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Στην περίπτωση που οι αδερφοί Αγγελόπουλοι θελήσουν να αποχωρήσουν από τη ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο κ. Κόκκαλης, ή οποιοσδήποτε τρίτος, σοβαρός ισχυρός παράγοντας, επιθυμεί να αναλάβει και να επενδύσει σε αυτήν, θα έχει τη αμέριστη στήριξή μας, αρκεί η όποια προσπάθεια, να έχει γνώμονα τη μακροχρόνια πρόοδο της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και όχι την εξυπηρέτηση ευκαιριακών πολιτικών και επιχειρηματικών σχεδίων, καθώς και να παρέχει την εξασφάλιση ότι η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν θα εγκαταλειφθεί με χρέη, όπως έγινε στο παρελθόν και δεν θα ξαναβρεθεί στη θέση που την ανέλαβαν οι κ.κ. Αγγελόπουλοι.

Σε κάθε περίπτωση, ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ πρέπει να είναι ήσυχος. Ό,τι και αν συμβεί, ο κ. Μαρινάκης είναι πάντα εδώ για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και αν και όποτε χρειαστεί, εγγυάται με την παρουσία του, ότι η ομάδα μπάσκετ θα πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη, όπως συμβαίνει και με την ποδοσφαιρική ομάδα και με τα Ερασιτεχνικά τμήματα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, που έχουν την αμέριστη στήριξή του.

Πάνω απ’ όλα, ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ πρέπει να είναι ενωμένος και όλοι εμείς δεν πρέπει να αφήνουμε κανέναν, να προσπαθεί να τον αποπροσανατολίσει και να τον διχάσει.

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στους «16» η Ελβετία παρά την ισοπαλία 2-2 με την Κόστα Ρίκα

Η Ελβετία είναι η ομάδα από τον 5ο όμιλο, που ακολούθησε τη Βραζιλία στους «16» του Μουντιάλ, καθώς, αν και δεν κατάφερε να νικήσει την Κόστα Ρίκα (2-2), εκμεταλλευόμενη την ήττα της Σερβίας από τη «σελεσαο», προκρίθηκε στην επόμενη φάση ως δεύτερη του συγκεκριμένου γκρουπ. Η ομάδα του Πέτκοβιτς προηγήθηκε[…]

Περισσότερα »

«Τα δικά μας παιδιά είναι το μέλλον του Ολυμπιακού»

Ο Διευθυντής του δικτύου Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, κ. Βασίλης Νάνος φιλοξενήθηκε στο καθημερινό (3-4 μ.μ.) αθλητικό μαγκαζίνο του σταθμού μας. Αναφέρθηκε στα καλοκαιρινά camps που διοργανώνει ο Ολυμπιακός για αγόρια και κορίτσια (5 έως 16 ετών) και στις δραστηριότητες της Σχολής Ποδοσφαίρου εντός και εκτός γηπέδων, καθώς η Σχολή[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *